Oyunlardan korkmak

Makaleler
1
Reşitim ancak bazı oyunları oynarken içim kararıyor, örneğin Control oynarken içimi acayip bir sıkıntı basıyordu. Witcher 3'te özellikle bir canavarla uğraşıyorsak bir an önce canavarı haklayıp açık dünyaya dönmek istiyorum. Daha yeni Half-Life 1'den çıktım, çünkü daha fazla oynamaya içim el vermedi; şu an midem bulanıyor ve nedensiz bir gerginlik hissediyorum. Sırf insanların olduğu oyunlarda daha fazla rahat ediyorum, aranızda buna benzer bir şey yaşayıp da aşabilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Normal dostum bunlar bazı insanlarda olabiliyor, oyunu bilmem de yolculukta telefona televizyona vs. bakamayan da çok insan var. Ben de korku filmi izleyemem mesela, izlerim ama sevmiyorum beni de rahatsız ediyor. Bazı görüntüler herkes için iyi olmayabiliyor oyunlarda da uyarısı geçer ''epilepsi hastaları etkilenebilir dikkat'' gibi.

Reşitim ancak bazı oyunları oynarken içim kararıyor, örneğin Control oynarken içimi acayip bir sıkıntı basıyordu. Witcher 3'te özellikle bir canavarla uğraşıyorsak bir an önce canavarı haklayıp açık dünyaya dönmek istiyorum. Daha yeni Half-Life 1'den çıktım, çünkü daha fazla oynamaya içim el vermedi; şu an midem bulanıyor ve nedensiz bir gerginlik hissediyorum. Sırf insanların olduğu oyunlarda daha fazla rahat ediyorum, aranızda buna benzer bir şey yaşayıp da aşabilen var mı?
Hocam bu durumu üstüne giderek aştım. Genelde gündüzleri ya da aydınlık ortamda oynamaya çalışıyordum. Gecenin kasveti oyunun karamsar duygusunu güçlendiriyor.

Hocam bu bende küçükken 13-15 yaşlarında çok oluyordu özellikle Minecraft oynadığım zaman heleki solo başladıysam sanki biri beni izliyormuş gibi hissediyorum geriliyordum heleki mağaraya falan inerken aşırı geriliyordum fakat bunun mağara ile alakası yok dediğim gibi hangi oyun olursa olsun tek Minecraft değildi o zamanlar çok geriliyordum biri sanki beni izliyormuş gibi. Şimdi geldim 20 yaşıma oyun oynaya oynaya mıdır yoksa büyüdüğüm için midir bilmiyorum düzeldi çok şükür.

Ekleme yapacağım akşamları oyun oynamak daha zordu benim için @Emie hocamın dediğine birebir katılıyorum.

Reşitim ancak bazı oyunları oynarken içim kararıyor, örneğin Control oynarken içimi acayip bir sıkıntı basıyordu. Witcher 3'te özellikle bir canavarla uğraşıyorsak bir an önce canavarı haklayıp açık dünyaya dönmek istiyorum. Daha yeni Half-Life 1'den çıktım, çünkü daha fazla oynamaya içim el vermedi; şu an midem bulanıyor ve nedensiz bir gerginlik hissediyorum. Sırf insanların olduğu oyunlarda daha fazla rahat ediyorum, aranızda buna benzer bir şey yaşayıp da aşabilen var.

Kanka bana da aynısı oluyordu ben genelde gündüz oynamaya çalışıyordum o yüzden bir de arkadan komedi videosu stant up vs. bir ses olacak bir şey açıyordum o zaman kendimi yalnız hissetmediğim için sorun olmuyordu.

@kelrasS Ben bilgisayarın hoparlörleri yeterli olmadığı için kulaklıkla oynuyorum, gece vakti oynayınca daha gerici oluyor tabii. Oyun oynarken arkada başka bir şeyin çalması fikri oyunun ne anlattığını sanki kaçıracakmışım hissi veriyor. Şimdilik gündüzleri oynayacağım, olmadı arkaya bir şeyler açmaya başlarım. Teşekkür ederim.

Aynı durumu çocukluktan beri bende yaşıyordum 24 yaşıma geldim witcher falan oynayamıyodum ama yavaş yavaş alışıyorum sanırım çok fazla gerginlik hissettirmeyecek oyunlardan başladım oynamaya geceleri oynarken telefondan video veya canlı yayın açıyorum yalnızlık hissi gidiyo o da baya rahatlatıyor

Normal dostum bunlar bazı insanlarda olabiliyor, oyunu bilmem de yolculukta telefona televizyona vs. bakamayan da çok insan var. Ben de korku filmi izleyemem mesela, izlerim ama sevmiyorum beni de rahatsız ediyor. Bazı görüntüler herkes için iyi olmayabiliyor oyunlarda da uyarısı geçer ''epilepsi hastaları etkilenebilir dikkat'' gibi.
Benimde öyle uyarılar içimi karartır. Epilepsi hastası olmadığım halde krize girecek gibi hissederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı