Ram 6 hocam.Hocam merhaba bence P30 çünkü artıları: 1, 3650 mAh pil ömrü var 2, 6,1 inc ekranı var 3, 8 GB ram'i var 4, 40+16+8 MP kamerası var eksileri : S10e' ye göre stereo hoparlörü yok, su ve toz geçirmeye karşı bir dayanıklılığı yok, S10e'ye göre daha ağır ve işlemci hızı S10e' ye göre daha kötü.
Doğru, pardon oraya yanlış yazmışımRam 6 hocam.
Hocam sizce oyun performansları arasında gözle görülür bir fark olur mu? P30'da thermal throttling problemi varmış bu oyunları etkler mi çok?Doğru, pardon oraya yanlış yazmışımdüzeltiyim.
Kesin bir şey söylemek doğru olmaz Samsung'un kullandığı tema oldukça ağır telefona ekstra bir zorluk çıkarıyor,Samsung J serisi telefonlar'da öyle ağır bir temaya güçsüz işlemci S10e antutu'da daha güçlü ama S10e kesin iyidir demek yanlış olur.Hocam sizce oyun performansları arasında gözle görülür bir fark olur mu? P30'da thermal throttling problemi varmış bu oyunları etkler mi çok?
Hocam şimdi arkadaş'ta söylemiş ama bende söyleyeyim oyundan oyuna değişir antutu doğru sonuçlar vermeyebilir ama günlük hayatta da P30 bence daha iyi.Hocam sizce oyun performansları arasında gözle görülür bir fark olur mu? P30'da thermal throttling problemi varmış bu oyunları etkler mi çok?
Anladım hocam peki google ile huawei arasındaki problem bir sorun oluşturur mu ilerisi için?Hocam şimdi arkadaş'ta söylemiş ama bende söyleyeyim oyundan oyuna değişir antutu doğru sonuçlar vermeyebilir ama günlük hayatta da P30 bence daha iyi.
Hocam o konu kapandı google huawei ile geri anlaştı yani ilerisi için bir sorun oluşturacağını sanmıyorum.Anladım hocam peki google ile huawei arasındaki problem bir sorun oluşturur mu ilerisi için?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.