P8 (p9) Lite 2017 bootloop

Makaleler
2
Daha fazla  
[ROM][10] LineageOS 17.1 for Huawei P8 Lite 2017 bu konuda geçen tüm dosyaları indirdim. TWRP üzerinden her şeyi sildim ve cihazımı fastboot moduna alıp ADB üzerinden konuda da denildiği gibi System. İmg dosyasını flashladım. Telefonu yeniden başlattım ve sürekli bootloop edip durdu. İçine yüklediğim Os'in Boot ekranını görmeden yeniden başlatıp durdu. Belirttiğim konudaki Darkjoker'in dediğine göre kendinin konuda belirttiği TWRP'nin yüklenmesi gerekiyor. Bunu deneyeceğim dostlar ama sizin de önerileriniz varsabilmek isterim. Ya da belirttiğim konuda kaçırdığım bir şey varsa siz de yardım edebilirsiniz? Şimdiden çok teşekkürler.

Telefona hiçbir şey yapmadım. Sadece yere düştü ve kapandı sonrasında açılmadı. Gittim şarja taktım ve logo ekranı geldi, sonra kapandı sonra tekrar logo geldi. Yani bir döngü içinde kaldı. En son telefonun bataryasını değiştirmiştim.

Telefona hiçbir şey yapmadım. Sadece yere düştü ve kapandı sonrasında açılmadı. Gittim şarja taktım ve logo ekranı geldi, sonra kapandı sonra tekrar logo geldi. Yani bir döngü içinde kaldı. En son telefonun bataryasını değiştirmiştim.
Hocam yazılımsal bişey olduğunu sanmıyorum fiziksel bir hata olabilir. Eğer cihazın garantisi varsa gönderin yoksa da pek uğraşmayın derim bir telefoncuya verin gitsn. eRecovery'ye girip tekrardan her şeyi resetleyip sistemi kurabilirsiniz yeniden. Ama tüm kullanıcı datanız kaybolacaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı