PackardBell Easynote TS11-HR ve Intel i7 2670QM Aşırı Sıcaklık ve Oyunlarda Fps

@SemihUluca güvenli modda yüksüz test yapmamı mı istiyorsunuz?
Edit: @SemihUluca güvenli modda başlattığımda ısı değerlerini göstermiyor, karşıma çıkan sonuç bu:
zgq4bO.png
 
Son düzenleme:
Okey dediğiniz program ile baktıktan sonra bu mesajımı düzenleyip grafiği eklerim ancak oyunu oynarken ısı görüntüsü alayım dedim değerler şu şekilde:
ym9N0n.png


edit:
Güvenli modda AIDA64 ile baktığımda yine aynı görüntüyle karşılaşıyorum.. İşlemci ısısını göremiyorum.
ZWRZpo.png
 
Son düzenleme:
Güvenli mod da sensörleri göremiyeceğiz demek ki. Öğrenmiş olduk bunu.:) Laptop içinde ki hava giriş ve çıkış yolları ne durumda? Ben işletim sisteminde ki mikroplardan şüphelenmeye başladım artık. Donanımsal olarak bir sıkıntı söz konusu değil gibi. Birden bire oluşmuş bir durum gibi duruyor.
 
@SemihUluca bilgisayarımı aldığımdan beri hiç format atmadım ilk kullanıcıyım. (Serviste atıldıysa bilmiyorum.) Hep recovery yaparak kullandım ama recovery yaparken işletim sisteminin bulunduğu bölümü biçimlendirdim hep.. Usb soğutucu kullanıyorum, çıkış ızgarasının olduğu yeri boşlukta bırakıyorum laptopu biraz kenara koyarak..

@Pixel43 konuyu açtığım gün termal macun değişikliği yapıldı
 
@Pixel43 Packard Bell'in sitesinden en son driverleri yükledim (Ekran kartını kendi sitesinden). Ayrıca emin olmak için sürücü kontrol programı indirip, güncel değil olarak gösterilenleri de yükledim..
 
Dostum Recoveryi tavsiye etmiyoruz biz. Temizinden bir kurulum yapman, senin için çok çok daha iyi olacak. Windows 8.1.3 e geçiş yapınız, yapmadıysanız.
 
Elimde olmadığı için geçiş yapamıyorum. Nereden, ne şekilde temin edebilirim? Bana yardımcı olarak bir rehberiniz var mı veya anlık olarak görüşme yapabileceğimiz bir yer bulunuyor mu? Anlık destek için? @SemihUluca
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı