Gainward ve Palit yazılmış. PNY, NVIDIA'nın Quadro serisi kartlarını üretmeye layık olan üç beş şirketten biridir. Genel olarak hedef kitlesi Enterprise olsa da giriş seviyesi ürünler de üretirler, muhtemelen senin her yerde gördüğün CS900 gibi.
Dediğim gibi kötü değil, biri diğerinin yan markası, diğer ikisi de sektördeki köklü firmalar.Palit'in 3070 GameRock'u ASUS TUF 3070'den daha iyi soğutuyor ve PNY'nin.
Aynen öyle yapıyolar artık biraz bakındım aslında köklü firmalar menşei ABD.
Çok haklısınızDediğim gibi kötü değil, biri diğerinin yan markası, diğer ikisi de sektördeki köklü firmalar.
Marka bilinmez bir şey olmadığı sürece bunları sallamanın pek lüzumu yok bence, iyi çalışanı al geç bence![]()
Hayrını görün hocam hayırlı olsun. Öcü değil haliyleÇok haklısınızHocam dün 3070ti aldım söylemesi ayıp.
boşta 30 derece yükte 64 kasa içi, uzay sistemde furmark 58 derecede kaldı 1920x1080 stress test de , Msı gamingtrio model veya TUF seri 3000 kartlar denemişken Gainward alırken korktum ama şu an bu beni çok memnun etti iyi ki almışım dedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.