Palit RTX 3070 vs. MSI RTX 3070

Almayı düşünüyordum OC modelini aklımada yatmıştı ama siz ne diyorsunuz bu konuya, talihsizlikmi yoksa Palit ile ilgili kalite sorunumu sizce.

Hocam kutusu ilk geldiğinde bile çok kaliteli durmuyordu. Yaklaşık 2-3 saat kullanımdan sonra PC kilitleniyor rest atmadan geri gelmiyor karttan dolayı. 2080S'e geri döndüm bu yüzden.
 
Gamerock banada iyi gelmedi daha üst model olsa bile tipten 10 yıl yerdi palit firması her nekadar çok eski olsada ekran kartı tasarlamada gaming pro oc modeli çok iyi stabil çalışıyor ve msi kadar sesiz ve iyi soğutmaya sahip 1770 mhz 220 wat tdpli bende 1930 lara çıkıyor ve normal kullanımda fanlar dönmüyor ısınınca dönmeye başlıyor.
tasarımı gayet hoş diğer 3070 lerin oyun testlerine baktığımda sıcaklık ve fps oranında bir fark göremedim hatta sıcaklığı daha iyi diyebilirim.
Palit firmasının kalitesiz olacağını hiç sanmıyorum psu yetmediğinden güç çekmiyordur kart kitleniyordur büyük ihtimal
adamlar 128mb ekranları üretilirken bile ekran kartı tasarlıyorlardı

Palit GeForce Fx5200 128 mb Ekran Kartı​

NOT: EJDERHA LOGOSUNA 2000TL VAZLA PARA VERMEYİN
 
Gamerock bana da iyi gelmedi daha üst model olsa bile tipten 10 yıl yerdi Palit firması her ne kadar çok eski olsa da ekran kartı tasarlamada Gaming Pro OC modeli çok iyi stabil çalışıyor ve MSI kadar sesiz ve iyi soğutmaya sahip 1770 MHz 220 Watt TDP'li bende 1930'lara çıkıyor ve normal kullanımda fanlar dönmüyor ısınınca dönmeye başlıyor.
Tasarımı gayet hoş diğer 3070'lerin oyun testlerine baktığımda sıcaklık ve FPS oranında bir fark göremedim hatta sıcaklığı daha iyi diyebilirim.
Palit firmasının kalitesiz olacağını hiç sanmıyorum PSU yetmediğinden güç çekmiyordur kart kitleniyordur büyük ihtimal.
Adamlar 128MB ekranları üretilirken bile ekran kartı tasarlıyorlardı.

Palit GeForce FX5200 128 MB ekran kartı​

Not: Ejderha logosuna 2000TL vazla para vermeyin.

Doğru hocam Palit kötü bir firma değil görsel açıdan kötü ama. Büyük ihtimal bizim şansımıza çıktı böyle bir şey. Teknoloji şans işi biraz. Kesinlikle katılıyorum bu arada MSI hakkında.
 
1 hafta önce Palit Gamerock 3070 aldım, 48 saat Cyberpunk oynadım, 68 derecenin üzerini görmedim, ses de pek duymadım karttan.

@takaSh1 sizin şansınıza olmuş sanıyorum, yorumunuzu okuyunca bir ürpermedim değil ama, sorun olsa herhalde Cyberpunk'ı oynarken olurdu :)
 
1 Hafta önce Palit gamerock 3070 aldım, 48 saat Cyberpunk oynadım, 68 derecenin üzerini görmedim, ses de pek duymadım karttan.

@takaSh1 sizin şansınıza olmuş sanıyorum, yorumunuzu okuyunca bir ürpermedim değil ama, sorun olsa herhalde Cyberpunk'ı oynarken olurdu :)

Teknoloji hocam işte. Bizim karpuz kelek çıktı :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı