Palworld çıkış yaptı!

Ben senaryo modunda oynadığım için sunucu tarafını bilmiyorum maalesef ama oyun aynı oyun Steam'den de oynasanız Xbox Pass üzerinden de oynasanız aynı...

Arkadaşımla bugün sabahtan beri oynuyoruz, Gamepass üzerinden. Erkem erişim olduğu için tabiki bazı sorunlar, eksikler mevcut. Fakat bizi epey eğlendirdi ve sardı.İnsanların oyuna bu kadar ilgi gösterip hücum etmeside onca zamandır adam akıllı bir Pokemon oyununun olmaması ve oyunun fazlasıyla pokemondan ilham alması. Aylık gamepass üyeliğiniz yoksa bile 85 liralık fiyata her türlü değen bir oyun. Daha çok gelişme ve güncelleme gelecektir. Ben tavsiye ederim.

Peki katılabiliceğiniz sunucuları var mı biliyor musunuz? Siz hangi platformda oynuyorsunuz Xbox mı Steam mi?
Kendiniz sunucu kurabiliyorsunuz ya da başkalarının kurduğu sunuculara katılabiliyorsunuz.

Arkadaşımla bugün sabahtan beri oynuyoruz, Game Pass üzerinden. Erkem erişim olduğu için tabii ki bazı sorunlar, eksikler mevcut. Fakat bizi epey eğlendirdi ve sardı. İnsanların oyuna bu kadar ilgi gösterip hücum etmeside onca zamandır adamakıllı bir Pokemon oyununun olmaması ve oyunun fazlasıyla Pokemon'dan ilham alması. Aylık Game Pass üyeliğiniz yoksa bile 85 liralık fiyata her türlü değen bir oyun. Daha çok gelişme ve güncelleme gelecektir. Ben tavsiye ederim.

Kendiniz sunucu kurabiliyorsunuz ya da başkalarının kurduğu sunuculara katılabiliyorsunuz.

Benim oynayacak arkadaşım yokta bazı yerlerde Xbox'tan alındığında Steam'deki gibi sunuculara katılamıyorsunuz diye okudum o yüzden sormak istedim. Steam'den alırsam sunuculara katılabiliyor muyum daha fazla kitlesi mi var diye. Ya da aradaki bu fiyat farkının sebebi nedir diye.

Crosss play ile ilgili şöyle bir şey buldum;

is palworld crossplay?​

yes, you can play palworld in multiplayer across both Xbox and PC Game Pass with your friends, but the Steam version does not Support crossplay as of writing.

Benim oynayacak arkadaşım yokta bazı yerlerde Xbox'tan alındığında Steam'deki gibi sunuculara katılamıyorsunuz diye okudum o yüzden sormak istedim. Steam'den alırsam sunuculara katılabiliyor muyum daha fazla kitlesi mi var diye. Ya da aradaki bu fiyat farkının sebebi nedir diye.
Hocam şuan için Steam ve Xbox kullanıcıları aynı sunucularda oynayamıyor, fakat getirecekler. Fiyat farkının sebebi zaten Steamin dolar üzerinden satış yapması. Gamepass üzerinde sadece bu oyun değil bir çok oyun Steamden çok daha uyguna geliyor. Aralarında bir fark olması gerekmiyor. Yapımcılarda bu kadar yoğunluğu beklemiyordu, hatta sunucular bir ara çöktü sonradan düzelttiler. Herşey rayına otursun CrossPlatform getirirler.

Ben Game Pass ile oynuyorum ve sizin dediğiniz gibi multiplayer'da sadece davet kodu ile arkadaşınızın sunucusuna bağlama seçeneği geliyor.

Dedicated sunucu sadece Steam üzerinden oynayanlarda varmış;

Palworld multiplayer explained.
Palworld has different types of multiplayer modes:

Online Co-op play - up to four players can play together.
Dedicated servers - up to 32 players can play together.
Dedicated servers are only available if you and your friends are playing on Steam. Xbox and Game Pass owners are currently limited to the four Player Co-op mode.

Çok saçma değil mi ya?

Ben Game Pass ile oynuyorum ve sizin dediğiniz gibi multiplayer'da sadece davet kodu ile arkadaşınızın sunucusuna bağlama seçeneği geliyor.

Dedicated sunucu sadece Steam üzerinden oynayanlarda varmış;

Palworld multiplayer explained.
Palworld has different types of multiplayer modes:

Online Co-op play - up to four players can play together.
Dedicated servers - up to 32 players can play together.
Dedicated servers are only available if you and your friends are playing on Steam. Xbox and Game Pass owners are currently limited to the four Player Co-op mode.

Çok saçma değil mi ya?

Evet bu kötü olmuş ancak relboron arkadaşımızın dediği gibi crossplay geldiğinde düzelecektir. Ancak ne zaman geleceğine dair bir bilgi yok galiba.

Arkadaşımla bugün sabahtan beri oynuyoruz, Game Pass üzerinden. Erkem erişim olduğu için tabii ki bazı sorunlar, eksikler mevcut. Fakat bizi epey eğlendirdi ve sardı. İnsanların oyuna bu kadar ilgi gösterip hücum etmeside onca zamandır adamakıllı bir Pokemon oyununun olmaması ve oyunun fazlasıyla Pokemon'dan ilham alması. Aylık Game Pass üyeliğiniz yoksa bile 85 liralık fiyata her türlü değen bir oyun. Daha çok gelişme ve güncelleme gelecektir. Ben tavsiye ederim.

Siz nereye geldiniz oyunda? Ben daha yeni 30 pal toplama görevini bitirdim...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı