Palworld çıkış yaptı!

Onu bilmiyorum şimdiye kadar görev bazlı ilerledim hep...
PvP yokmuş bu arada;

Does Palworld Have PvP?
Unfortunately, as of this moment Palworld does not feature any PvP options for its multiplayer. The developers at Pocketpair have stated that PvP is planned for a future Update of Game, which does not appear to be in the near future.

Pocketpair'in Craftopia adında bir oyunu var 2020'de çıkmış hala Early Access...
Umarım Palword de aynı olmaz.

Hocam bir şey soracağım bir türlü anlayamadım. Xbox'ta 85 lira olup Steam'de 400 lira olmasındaki sebep nedir? Yani neden? Detaylı anlatabilir misiniz ona göre Steam'den ya da Xbox'tan alacağım. Şimdiden teşekkürler <3

Vallahi bunun tek sebebi Steam'in Türk lirası desteğini çekmiş olması e doğal olarak dolar nereye Steam oyun fiyatları oraya Xbox'un öyle bir derdi yok aralarındaki tek fark şu an için Steam'den alan Steam'den oynayanlar ile birlikte oynayabiliyor Xbox dakiler Xbox dakiler ile onun haricinde oyunun Steam fiyatı 450 TL civarında iken Xbox'da 85 lira yapıştır Xbox geç.

Vallahi bunun tek sebebi Steam'in Türk lirası desteğini çekmiş olması
Alakası bile yok. Steam TL'de kalsaydı zaten 280 TL çıkacaktı 30 dolar için önerilen fiyat. Xbox'da 85 TL olmasının sebebi büyük ihtimalle hatalı fiyat girmeleri. Yeni çıkmış ve 30 dolar olan bir oyunun normalde 85 TL olmasının imkanı yok. İleride fiyatı düzelteceklerdir büyük ihtimalle.

Alakası bile yok. Steam TL'de kalsaydı zaten 280 TL çıkacaktı 30 dolar için önerilen fiyat. Xbox'da 85 TL olmasının sebebi büyük ihtimalle hatalı fiyat girmeleri. Yeni çıkmış ve 30 dolar olan bir oyunun normalde 85 TL olmasının imkanı yok. İleride fiyatı düzelteceklerdir büyük ihtimalle.

Hocam 85 lira uygunda şu an PS5 alma arefesindeyim para yememeye ozen gosteriyorum oyunun fiyati artar mı Xbox'ta ona gore alayim.

PC üzerinde Xbox gamepass ile indirdiğim oyunda gamepad tuşları görünmüyor, aynı sorunu yaşayıp da çözen var mı acaba?

Hocam 85 lira uygunda şu an PS5 alma arefesindeyim para yememeye ozen gosteriyorum oyunun fiyati artar mı Xbox'ta ona gore alayim.
Yani artma olasılığı çok yüksek bence ama sizi aceleye getirmiş olmayayım. Yine de 85 TL bedava denilebilecek bir ücret 30 dolarlık bir oyun için.

Yani artma olasılığı çok yüksek bence ama sizi aceleye getirmiş olmayayım. Yine de 85 TL bedava denilebilecek bir ücret 30 dolarlık bir oyun için.

Deckte alabilirim daha ucuz eger Microsoft Store'dan alinan deckte oynanirsa oda bir arti.

Bir de boyle deniyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240121_000709.jpg
    Screenshot_20240121_000709.jpg
    111,2 KB · Görüntüleme: 86
Steam Deck'te Microsoft Store oyunları nasıl indirilip oynanabiliyor bilmiyorum maalesef.

Evet Xbox platformunda güncelleme çıkarmak biraz daha uzun sürüyor ondan şu anda versiyon olarak geride.

Steam'den alsam mi acaba cok iyi duruyor eger deck alirsam daha uygun sonucta.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı