Sizi de yordum arkadaşlar kusura bakmayın ama hem içimi dökmek hem de fikir almak istedim çünkü kaygı seviyem tavan yaptı şu an rahatladım ama hala ya bunlar da yalansa vesvesesi var şu an mutlu olmak için ne düşünsem hepsi yalan vb. gibi düşünceler devam ediyor korktuğum da bunların aklıma yerleşmesiydi zaten atlatacağım umarım herkesin hayatında böyle dönemler oluyordur. Saygılar <3.
Bir türlü iyi olamadım şu an buraya gelen insanlara sizde simülasyonun parçasısınız demek istiyorum ve öyle inanmaya başladım farklı bir şey düşünemiyorum bağırmak istiyorum beni teselli eden anneme yalan söylüyorsun sende simülasyonsun diye bağırmak istiyorum inandın resmen neden böyle oldu anlamadım. Sadece o videonun başlığını görüp düşünmeye başladım ve böyle oldu inandım resmen şu an bunları yazarken gelecek cevapların simülasyon kişisi olduğuna inandım bağırmak istiyorum inanamıyorum. Burada 1000 tane mesajım normal bir insandım neden böyle oldu gülmeyin lütfen gelçi inanamıyorum hala gerçekliğe.
Şu an ciddi ciddi benim simülasyonu fark eden kişi olduğumu ve diğer herkesin yalan olduğunu düşünüyorum bunu yazarken bile buna inanıyorum neredeyse ciddi ciddi inandım buna.
Yardım edecek yok mu delirecek gibi oluyorum.
Hocam bir psikolog iyi gelebilir bu kadar ileriye gittiyseniz bizim burada verebileceğimiz en fazla destek budur.