Panik atak yaratan düşünceler

Sizi de yordum arkadaşlar kusura bakmayın ama hem içimi dökmek hem de fikir almak istedim çünkü kaygı seviyem tavan yaptı şu an rahatladım ama hala ya bunlar da yalansa vesvesesi var şu an mutlu olmak için ne düşünsem hepsi yalan vb. gibi düşünceler devam ediyor korktuğum da bunların aklıma yerleşmesiydi zaten atlatacağım umarım herkesin hayatında böyle dönemler oluyordur. Saygılar <3.
Bir türlü iyi olamadım şu an buraya gelen insanlara sizde simülasyonun parçasısınız demek istiyorum ve öyle inanmaya başladım farklı bir şey düşünemiyorum bağırmak istiyorum beni teselli eden anneme yalan söylüyorsun sende simülasyonsun diye bağırmak istiyorum inandın resmen neden böyle oldu anlamadım. Sadece o videonun başlığını görüp düşünmeye başladım ve böyle oldu inandım resmen şu an bunları yazarken gelecek cevapların simülasyon kişisi olduğuna inandım bağırmak istiyorum inanamıyorum. Burada 1000 tane mesajım normal bir insandım neden böyle oldu gülmeyin lütfen gelçi inanamıyorum hala gerçekliğe.
Şu an ciddi ciddi benim simülasyonu fark eden kişi olduğumu ve diğer herkesin yalan olduğunu düşünüyorum bunu yazarken bile buna inanıyorum neredeyse ciddi ciddi inandım buna.
Yardım edecek yok mu delirecek gibi oluyorum.

Hocam bir psikolog iyi gelebilir bu kadar ileriye gittiyseniz bizim burada verebileceğimiz en fazla destek budur.

Sizi de yordum arkadaşlar kusura bakmayın ama hem içimi dökmek hem de fikir almak istedim çünkü kaygı seviyem tavan yaptı şu an rahatladım ama hala ya bunlar da yalansa vesvesesi var şuan mutlu olmak için ne düşünsem hepsi yalan vb. gibi düşünceler devam ediyor korktuğum da bunların aklıma yerleşmesiydi zaten atlatacağım umarım herkesin hayatında böyle dönemler oluyordur. Saygılar <3.
Bir türlü iyi olamadım şuan buraya gelen insanlara sizde simülasyonun parçasısınız demek istiyorum ve öyle inanmaya başladım farklı bir şey düşünemiyorum bağırmak istiyorum beni teselli eden anneme yalan söylüyorsun sende simülasyonsun diye bağırmak istiyorum inandın resmen neden böyle oldu anlamadım. Sadece o videonun başlığını görüp düşünmeye başladım ve böyle oldu inandım resmen şuan bunları yazarken gelecek cevapların simülasyon kişisi olduğuna inandım bağırmak istiyorum inanamıyorum. Burda 1000 tane mesajım normal bir insandım neden böyle oldu gülmeyin lütfen gelçi inanamıyorum hala gerçekliğe.
Şuan ciddi ciddi benim simülasyonu fark eden kişi olduğumu ve diğer herkesin yalan olduğunu düşünüyorum bunu yazarken bile buna inanıyorum neredeyse ciddi ciddi inandım buna.
Yardım edecek yokmu delirecek gibi oluyorum.

Anladığım kadarıyla kırılgan bir yapınız var, ki bunuda şu cümlenize bağlıyorum " Sadece o videonun başlığını görüp düşünmeye başladım." bunlar boş iş gerçekten bilgisayar oyunu oynayıp kafanızı dağıtabilirsiniz. Böyle her gördüğünüz şeyleri kafanıza takmayın. Dünya kısa ömrünüz Dünya'dan daha da kısa...

İleride dinini değiştirme kararı alırsan dine sıkı sıkı bağlandığın günler senin için problem yaratabilir. Dine sarılmaktansa Bir psikolog ile görüşmen daha sağlıklı olur.

Bunun bir simülasyon olması veya her şeyin bir test olması fikri seni neden korkutuyor? Sen yarın sabah yine uyanacaksın, yemek yiyeceksin, günlük hayatını yaşayacaksın. Seni etkileyen hiçbir şey yok gördüğün gibi.

Bir video, bir yazı, bir cümle... Herhangi bir etmen sizi sorgulamaya itebilir zaten. Bu yaşamın bir parçası. Senin üzerine düşense düşündüklerinden ders çıkarmak. Korkmana neden olan şeyi düşünsene. Dışarıdan bakan biriymiş gibi bak ona. Aslında ne kadar zararsız olduğunu anlayacaksın.

Korkup kaçmayı bırakırsan hayat seni varman gereken noktaya ulaştırır.

İleride dinini değiştirme kararı alırsan dine sıkı sıkı bağlandığın günler senin için problem yaratabilir. Dine sarılmaktansa Bir psikolog ile görüşmen daha sağlıklı olur.

Arkadaş bize içini dökmüş burada gerkeni kadar. Psikolog ne yapsın, olağan üstü güç falan mı gösterecek?

Psikolog ne yapsın, olağan üstü güç falan mı gösterecek?

Uzman olması, o konuda eğitim almış olması sebebiyle ve durumun normal bir davranış mı? Yoksa kaygı bozukluğu, panik atak ya da bambaşka bir şey olduğunu söyleyebilecek yetkin kişi olması sebebiyle demiştir.

Panik atak, hayata ciddi etkileri olan bir rahatsızlıktır, gelip geçici kişisel korkular ile karıştırmamak lazım

Uzman olması, o konuda eğitim almış olması sebebiyle ve durumun normal bir davranış mı? Yoksa kaygı bozukluğu, panikatak ya da bambaşka bir şey olduğunu söyleyebilecek yetkin kişi olması sebebiyle demiştir.

Panikatak, hayata ciddi etkileri olan bir rahatsızlıktır, gelip geçici kişisel korkular ile karıştırmamak lazım

Dediğiniz bir kısımda doğru. Kendini daha güvende hisseder. Ama ne kadar etkisi olur orası bilinmez.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı