İnceleme Papara Batman Card

Merhaba, bildiginiz uzere birkac gun once sinirli sayida uretim olan papara batman card piyasaya cikmisti.
15 mayista siparis verdim ve bugun sabah elime ulasti.

Oncelikle paketi bu sekilde ve hos tasarimi bulunuyor.
P_20220520_102752.jpg


Paketin icinden kart ve bilgilendirme kagidi cikiyor.
P_20220520_102931_1.jpg


Kartta bu sekilde duruyor.
P_20220520_102946_1.jpg


Karti etkinlestirince hesabiniza 5 tl bakiye yukleniyor ve kart ucretsiz olmus oluyor ancak internet sitesi uzerinden aldigim icin (n11) kargo parasi odemis oluyorum.

Karta on yargiyla yaklastim biraz elimde bulunsun diye aliyordum ancak fazlasiyla hosuma gitti cok begendim almak isteyenlerede tavsiye ederim. Gundelik olarak kullanmaya basladim bile. 😀
 
Son düzenleme:
İnanal de kart tasarımı değişmeden önce Full Batman kaplamalı olan kart vardı. Çok iyiydi. Kartı kırıp attığıma pişmanım.
Hocam dedigim gibi bu sizin bahsettiginiz tasarimlar artik cok klasiklesti. Yenilik gerekiyor. Papara batman cardda tek begenmedigim yani kartin beyaz olmasi. Siyah veya siyahin tonu olsaydi batman komseptine daha uyumlu olurmus.
 
Aynen buydu. Bide oyun karakteri vardı onu hatırlamıyorum.
Hocam dedigim gibi bu sizin bahsettiginiz tasarimlar artik cok klasiklesti. Yenilik gerekiyor. Papara Batman Card'da tek begenmedigim yani kartin beyaz olmasi. Siyah veya siyahin tonu olsaydi Batman komseptine daha uyumlu olurmus.

Aynen. Beyaz olmasını bende beğenmedim. Ya tam baskı ya da beyaz yerine baskının devamıymış gibi bir renk yapılabilirmiş.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı