Papara Card nereden alınır?

Hocam yanlış bilgi veriyorlar sistem değişti. Artık şu şekilde:
Uygulamadan istediğiniz renk papara kartı sipariş edebilirsiniz. Ancak sipariş etmek için hesabı doğrulamanız gerek. Sonra 20 TL vererek istediğiniz renk papara kart alabilirsiniz. Aldığınız an sözleşmeliye geçiyor ve para çekebiliyorsunuz. Ayrıca artık kartlarda isimde yazmıyor.
Hocam yanlış bilgi verdiğimiz falan yok kartın ismi black kart kendisi rengini değiştirirse değiştirir bizi ilgilendirmez ayrıca şunu da ek bilgi olarak vereyim: Onaylı hesaba sahipken, Papara (Black, Gray, Rose, Almond, Teal) Card'a başvurup kartını aktive ettikten sonra otomatik olarak sözleşmeli hesaba geçersin.
 
Hocam yanlış bilgi verdiğimiz falan yok kartın ismi black kart kendisi değiştirirse değiştirir bizi ilgilendirmez ayrıca şunu da ek bilgi olarak vereyim: Onaylı hesaba sahipken, Papara (Black, Gray, Rose, Almond, Teal) Card'a başvurup kartını aktive ettikten sonra otomatik olarak sözleşmeli hesaba geçersin.
Evet o şekilde bahsettim zaten. Sadece black önermenizi anlamadım. Sanki sadece black kartta tüm işlemler yapılıyormuş gibi bahsettiniz.
 
Hocam Black kart alın Black ve metal kart dışında diğer Papara kartlarında para çekme bulunmuyor bu da sözleşme ile alakalı aldığınız karta göre otomatik sözleşme değişiyor onaylı bir diğeri vardı onu unuttum eğer alacaksanız Black kart alın bedavadır Papara uygulamasına T.C. No kimlik ön arka tanımalama yapınca uygulama üzerinden sipariş verebiliyorsunuz ama kargo şirketi olarak agt gelirse yandınız geçmiş olsun bir kartı 2.5 ayda getirdiler.

Ben Papara uygulamasından gri renk kart aldım para çekebiliyorum.
 

Geri
Yukarı