Papara mı Nays mı?

Papara diyenlerin hiç biri ayda 2 alışveriş dışı bir şey yapmıyor. Nays her açıdan daha avantajlı, bankadan komisyonsuz para aktarma olsun para geldiğinde komisyon kesmemesi olsun nays çok daha iyi.

Ayrıca Nays her 100TL ve üstü alışverişlerde kazı kazan veriyor.

Papara diyenlerin hiç biri ayda 2 alışveriş dışı bir şey yapmıyor. Nays her açıdan daha avantajlı, bankadan komisyonsuz para aktarma olsun para geldiğinde komisyon kesmemesi olsun nays çok daha iyi.
Para geldiğinde Papara'nın komisyon kestiğini kim söyledi? Sonsuz miktarda para gönderebilir ve hesabınıza aylık internet üzerinden 250.000TL, banka üzerinden 2.500.00TL kesintisiz para aktarabilirsiniz. Akbank ATM'lerinde yaptığınız para yatırma işlemi tamamen ücretsizdir.

Ben nays diyorum çünkü Nays İş bankasına ait papara ise ztn değişik kullandım çok sonra hesap açma engeli olduğunu öğrendim 5 kez kapatmışsinz bilmem ne labali labali konuşan müşteri hizmetleri kapattım gittim

Para geldiğinde Papara'nın komisyon kestiğini kim söyledi? Sonsuz miktarda para gönderebilir ve hesabınıza aylık internet üzerinden 250.000TL, banka üzerinden 2.500.00TL kesintisiz para aktarabilirsiniz. Akbank ATM'lerinde yaptığınız para yatırma işlemi tamamen ücretsizdir.
Normal kart bilgilerini girerek para yüklemek istediğinde %3 civarı komisyon alıyor? Nays 0. Aynı limitler Naysta da var. İş Bankası üzerinden para yatırma da tamamen ücretsiz?

Aylık 30 işlemden sonra komisyon kesiyor dostum. Ayrıca bu devirde çok az insan ATM'den para yatırıyor. Ben banka hesabımdan Papara'ya para yüklemek için komisyonu ödemek zorunda mıyım? Kullandığınız platformları savunmadan önce araştırmanızı yapın.

Nays uygulaması sıkıntılı. Papara kaç yıldır kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Hem kaç yıllık uygulama daha iyi olur. Nays yeni çıkmış bir kart. Papara desteği mükemmel. Nays almanı hayatta önermem.

Hocam yani nasıl sıkıntılar? Benim kullanan tanıdıklarım vardı. Onlar pek bir fark diyordu. Ben bir de buraya sormaya karar vermiştim. Peki ileride kullanılır mı bu uygulama?

Sanırım ikisini de alacağım.😁Ama Nays'ı hem tanıdıklarımdan olsun hem de buradakilerinden olsun gözüme daha iyi geldi.

Hocam yani nasıl sıkıntılar? Benim kullanan tanıdıklarım vardı. Onlar pek bir fark diyordu. Ben bir de buraya sormaya karar vermiştim. Peki ileride kullanılır mı bu uygulama?

Sanırım ikisini de alacağım.😁ama Nays'ı hem tanıdıklarımdan olsun hem de buradakilerinden olsun gözüme daha iyi geldi.

Net Nays.

Hocam fakat sadece 2750TL mi ne yükleyebiliyorum. Papara'da da mı yükleme limiti var yoksa sadece Nays'ta olan bir şey mi bu?

Papara da sözleşmeli hesap olmazsanız Papara'da da var.

Hocam fakat sadece 2750TL mi ne yükleyebiliyorum. Papara'da da mı yükleme limiti var yoksa sadece Nays'ta olan bir şey mi bu?

Bir de aylık yükleme limiti 2750 yani toplam değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı