Para kazanmak istiyorum

Dostum baban git bir işe gir diyorsa sen ona söyle beni bir işe sok diye harçlığını çıkarır bilgisayarını alırsın. İnan bana bir yere gidip çalışırsan erkenden hayat tecrübesi kazanırsın. Ayrıca kendini 18 yaşının altında sın diye çocuk olarak görme ben 14 yaşında iken bilgisayarı almak için 14 saat çalışıyordum babamın yanında. Ama hem hayat tecrübesi kazandım hem de bilgisayarım oldu.(sanayi olursa girme babanı başka bir iş için ikna et)

Hocam babam ağır işçi.

Oturduğun yerden para kazanmak için çok iyi bilgin olması lazım 3D programlarda veya yazılım tarafında benim önerim git bir bisikletçi veya motorcuya gir işi öğren sana güzel para verir ileride sağlam parada cebine girer.

O kadar da bilgin olması değil foreks yatırım yolu ile de kazanabilir fakat yine de gerçekten 3D 2D programlarda orta düzey bilgi sahibi olması gerekir.

Oturduğun yerden para kazanmak için çok iyi bilgin olması lazım 3D programlarda veya yazılım tarafında benim önerim git bir bisikletçi veya motorcuya gir işi öğren sana güzel para verir ileride sağlam parada cebine girer.

Haftanın 6 günü okul var 1 gününü ailem beraber olalım diyor ki bu yaşta hem bedenim yıpranır hem sadece pazar günü çalışan tecrübesiz 10 yaşındaki adama bu yazda sadece dondurma parası falan verirler herhalde.

O kadar da bilgin olması değil foreks yatırım yolu ile de kazanabilir fakat yine de gerçekten 3D 2D programlarda orta düzey bilgi sahibi olması gerekir.

Şimdiki gençler oturduğu yerden zengin olam kılımı kıpıdatmayam derdinde öyle bir şey yok dostum her türlü bilgisi olacak bir işte gitsin hangi alana kafası basıyorsa orada iş arasın en kötü garsonluk komilik yapsın günlük 150-200 TL şu an benim girmediğim iş kalmadı 15-16 yaşlarında nakliye bile oldum.

Haftanın 6 günü okul var 1 gününü ailem beraber olalım diyor ki bu yaşta hem bedenim yıpranır hem sadece pazar günü çalışan tecrübesiz 10 yaşındaki adama bu yazda sadece dondurma parası falan verirler herhalde.

Cumartesi kursa mı gidiyorsun? Eğer gidiyorsan ayrıl istersen.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı