Para kazanmak istiyorum

Arkadaşlarım 3D modelleme yapıp skin oluşturuyorlar. Bu skini de satıyorlar, tabii alıcı bulurlarsa. 7-8 skinleri var, tanesi ortalama 50-60 TL. Aylık 200-300 TL arası kazanıyorlar. Tabii 300 TL çok az bir miktar, daha farklı yollara yönelmeniz gerek.
1-2 sene sabrederse 10 tane ekmek alır orada haklısın.
Dostum 10 anket doldurup 0.03 USD kazandım sana da tavsiye ederim. 🧐

Şimdiki gençler oturduğu yerden zengin olam kılımı kıpıdatmayam derdinde öyle bir şey yok dostum her türlü bilgisi olacak bir işte gitsin hangi alana kafası basıyorsa orada iş arasın en kötü garsonluk komilik yapsın günlük 150-200 TL şu an benim girmediğim iş kalmadı 15-16 yaşlarında nakliye bile oldum.

Ben sandığınızdan biraz daha küçüğüm yani 14 15 sanıyosanız sanmayın ki öyle bir amacımda yok zaten konuyada bir anda bir sürü mesaj geldi kafam çok karıştı.
Arkadaşlarım 3D modelleme yapıp skin oluşturuyorlar. Bu skini de satıyorlar, tabii alıcı bulurlarsa. 7-8 skinleri var, tanesi ortalama 50-60 TL. Aylık 200-300 TL arası kazanıyorlar. Tabii 300 TL çok az bir miktar, daha farklı yollara yönelmeniz gerek.

Dostum 10 anket doldurup 0.03 USD kazandım sana da tavsiye ederim. 🧐

Aşırı klişe ve yalan gibi geliyor bu anket işi ya da ne bileyim tecrübesiz sanal iş falan nasıl yaparım?

Ben sandığınızdan biraz daha küçüğüm yani 14 15 sanıyosanız sanmayın ki öyle bir amacımda yok zaten konuyada bir anda bir sürü mesaj geldi kafam çok karıştı.

Aşırı klişe ve yalan gibi geliyor bu anket işi ya da ne bileyim tecrübesiz sanal iş falan nasıl yaparım?

Fotoğraf düzenleme veya logo yaparak Fiverr.com gibi yerlerde dolar kazanabilirsin.

Hocam yaşınız 13?

Hiç güleceğim yoktu, emeksiz iş olmaz. 😂
Şu an tek seçeneğin işe girip çalışmak, kendini o kadar da küçük görme.

10 yaşında konu sahibi zaten işe alamazlar ayrıca bu yaştaki birinin yapabileceği en iyi şey ya yatırım ya da freelance işler logo tasarım viedo edit gibi hem bunlar çok kazandırıyor.
Bu işler için tecrübem yok + haftanın 6 günü doluyum.

Cumartesi günü ne yapıyorsun?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı