Parayla memur yapmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sözlü mülakat kalktığı an bu olaylar bitecek. Kalkmasa dahi genel puana katkısı %5 civarına indirirseler yine yeterli olur.

Sözlü mülakatla alakalı olduğunu düşünmüyorum hocam, adamlara parayı veriyorsun arkanda duruyorlar her yere geçiyorsun. Askeri işlere mülakatsız sokuyorlardır eminim.
 
Hangi kadroya alıyorlar ki? Nasıl iş bu ya? Gerçek mi?

Gerçek hocam, her yerde adamları varmış. Eğer tanıdık varsa sorabilirsin, Allah affetsin bir akrabayı koyacaktık bende gittim duyduklarım bana çok koydu.
 
Resmen dua etmekten başka seçeneğimiz yok. Yazık bize. Yardım edecek kimse yok cidden Türk'ün tek dostu Türk'tür. Bir tek Allah'ımız var. Başka bir şey demiyorum diyrmiyorum şu ülkeyi çok seviyorum ama halkın bilgisizliğinden dolayı olan bize oluyor.
 
@Akif Valla fazla bilmiyorum hocam, memur,asker ve yurt dışını duydum. Daha fazlası vardır emin olun.
 
Sözlü mülakatla alakalı olduğunu düşünmüyorum hocam, adamlara parayı veriyorsun arkanda duruyorlar her yere geçiyorsun. Askeri işlere mülakatsız sokuyorlardır eminim.
Öyle bir imkan yok sözlü ile alınıyor. Öyle geçiriyorlar zaten sözlü sınavda adamın varsa gerisi kolay.
 
Kadroya bu şekilde alınabileceğini düşünmüyorum ben pek ya. İş buluyorlardır da...
 

“Bir ulusun asker ordusu ne kadar güçlü olursa olsun, kazandığı zafer ne kadar yüce olursa olsun, bir ulus ilim ordusuna sahip değilse, savaş meydanlarında kazanılmış zaferlerin sonu olacaktır. Bu nedenle bir an önce büyük, mükemmel bir ilim ordusuna sahip olma zorunluluğu vardır.”​

"Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir. Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir."​

“Bir ulus, sımsıkı birbirine bağlı olmayı bildikçe yeryüzünde onu dağıtabilecek bir güç düşünülemez.”​


“Ordumuzun içinde bulunan cemiyet arkadaşlarımız siyasette devam etmek istiyorlarsa ordudan çıkmalı ve cemiyetimizin halk içindeki örgütü arasına girmelidirler. Bu biçimde gün bile yitirmeye yer vermeksizin ordumuz siyasetten uzaklaşmalıdır. Ve ordu içinde kalacak dostlarım da artık siyaset ile uğraşmamalı ve bütün çabalarını ordumuzun güçlendirilmesine çevirmelidirler. Cemiyetimiz de bir an önce örgütümüzü halkın içinde yayarak ulusumuza dayanan siyasi bir parti haline gelmelidir.” (Mustafa Kemal'in İttihat ve Terakki cemiyetinde yaptığı konuşma.)

Bu sözler Mustafa Kemal Atatürk'ün ''bence'' şu an içinde olduğumuz durum hakkında sözleri. Ne kadar uyuyoruz orası malum.
 
Kadroya bu şekilde alınabileceğini düşünmüyorum ben pek ya. İş buluyorlardır da...

Valla hocam garantileri olmasa, dolandırıcı diyeceğim. Adamların garantisi sağlam maaşını aldıktan sonra parayı alıyorlar.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı