- Makaleler
- 1
Dile özel bir imaj dosyası var mı bilmiyorum, kurulum ekranında zaten hangi dilde kurulum yapmak istediğinizi seçiyorsunuz ilk olarak.Mint türkçe olarak link atar mısınız?
Dile özel bir imaj dosyası var mı bilmiyorum, kurulum ekranında zaten hangi dilde kurulum yapmak istediğinizi seçiyorsunuz ilk olarak.Mint türkçe olarak link atar mısınız?
Manuel kurulum ile diskteki belirli bir bölüme kurabilirsiniz. Pardus yerine Linux Mint XFCE öneririm. Ayrıca kurulum sırasında bilgisayarınız internete bağlı olsun ve "3. Parti donanım sürücülerini kur." kutucuğunu gördüğünüzde işaretleyin.Disk formatlama olmadan dual boot yapabilir miyim?
Nerden indirebilirim?Manuel kurulum ile diskteki belirli bir bölüme kurabilirsiniz. Pardus yerine Linux Mint XFCE öneririm. Ayrıca kurulum sırasında bilgisayarınız internete bağlı olsun ve "3. Parti donanım sürücülerini kur." kutucuğunu gördüğünüzde işaretleyin.
Aşağıdaki siteden Cinnamon veya XFCE yazanı indir.Nerden indirebilirim?
Kurmayı bilmiyorsan buradan bilgi edinebilirsin.(Büyük ihtimal biliyorsundur.)Buldum ve 32 bit xfce iniyor şuan.
Teşekkür ederim ilk defa linux kuracağım için endişeliydim.Allah razı olsun.Kurmayı bilmiyorsan buradan bilgi edinebilirsin.(Büyük ihtimal biliyorsundur.)
![]()
Linux Mint Kurulumu
Linux Mint kurulumu Start Linux Mint'e tıklıyoruz. Masaüstüne gelen install Linux Mint'e tıklıyoruz. Dil seçip devam et diyoruz. Klavye düzeni seçiyoruz F veya Q. Kutuyu tikliyoruz devam et diyoruz. Dual Boot kurucağımız için...www.technopat.net
Windows'un yanına kur desek ne olur?Kurmayı bilmiyorsan buradan bilgi edinebilirsin.(Büyük ihtimal biliyorsundur.)
![]()
Linux Mint Kurulumu
Linux Mint kurulumu Start Linux Mint'e tıklıyoruz. Masaüstüne gelen install Linux Mint'e tıklıyoruz. Dil seçip devam et diyoruz. Klavye düzeni seçiyoruz F veya Q. Kutuyu tikliyoruz devam et diyoruz. Dual Boot kurucağımız için...www.technopat.net
Kurulum öncesinde Windows'tan bölüm ayırmana gerek olmadan dual boot yapabilirsin.Windows'un yanına kur desek ne olur?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.