Pasif içici oldum mu?

Merhaba arkadaşlar ben bir yerde oturuyordum etrafımda sigara içenler vardı dumanlar havadaydı ve ben sporcuyum. Bir zararı olur mu olursa geçer mi koşu yaparken?

Abartılacak bir durum yok. Uzun sürede kötü etkisi olur ama sanırım sadece bir yerde otururken solumuşsunuz. Bir şey olacağını sanmıyorum ama elinizden geldiğince sigara içilmeyen ortamlarda durmaya çalışın.

Spor kariyerin sonlanmış haberin yok.
Şaka bir yana bir şey olmaz. Bir dal yaksan bile bir şey olmaz. Nasıl bir bardak kola içen birisi mide hastalığına yakalanmıyorsa sana da böyle ufak bir şeyden dolayı bir şey olmaz.

Spor kariyerin sonlanmış haberin yok.
Şaka bir yana bir şey olmaz. Bir dal yaksan bile bir şey olmaz. Nasıl bir bardak kola içen birisi mide hastalığına yakalanmıyorsa sana da böyle ufak bir şeyden dolayı bir şey olmaz.

Öyle demeyelim bazı insanların bağımlı olma eşiği çok düşük. Psikoloji de etkiliyor fakat bir iki nefesle bağımlı olan insanlar da var, paket paket içip sıkılınca bırakan da. Sigaradan elimizden geldiğince uzak durmaya çalışalım. Klişe fakat cidden hem cebinize hem sağlığınıza çok zarar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı