Paycell vs Tosla vs Papara

Tosla kullanmış birisi olarak teknik destekleri Casper servisi gibi çözümü anlatana kadar dilinizde tüy bitebiliyor. Paycell kullanmadım ama Tosla kullanan arkadaş ve birkaç yakın akrabama bakaraktan yeterli gibi.(sanal kart oluşturma ve herhangi ATM'den para yükleme olayı basit)
Katılıyorum. Sorunumu 3 ayda anca çözdüler. Sinir krizi geçirmek isteyenler için Tosla destek bire bir.

Hocam peki geri ödeme yaptıkları ve komisyon almadıkları halde nereden para kazanıyorlar?
En basit örnek olarak: senin pos cihazından yaptığın her ödeme için bile Papara aracı olarak o şirketten bir ücret alıyor. Detaylı videosu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Okumadan Papara derim.
Tosla tonlarca sorun çıkardı, ondan önce Paycell kullandım ve ininal çöpünü de kullandım 2 sene. 1 aydır kullanmama rağmen hepsini sollayan Papara :)
Paycell çok kullanmadım, ücrete rağmen temassız yok, 27 TL kart ücreti nedir yahu? Banka mı bu?
Kullanım ücreti var zaten, Papara'yla Tosla'yı karşılaştırırsan da tosback sınırlı, çok fazla sorun yaşadım, müşteri hizmetlerini 6 kere arayıp üçer dörder dakika beklediğim oldu, kimsenin aramayacağı saatlerde.
Cashback zaten geniş kapsamlı, üstüne bir de gelecek olan metal kartın avantajlı cashback programı ve kuryeyle para çekebilme özelliği gelince tadından yenmiyor vallahi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı