Paycell vs Tosla vs Papara

Katılıyorum. Sorunumu 3 ayda anca çözdüler. Sinir krizi geçirmek isteyenler için Tosla destek bire bir.

60 TL yatırmıştım, iki dakika arayla tekrar geçti (tekrar yatırmadım). Alacaklar hala 3 ay oldu parmaklarında oynatıyorlar ve zaten beklediğim saatleri ve ukala çalışanları hiç saymıyorum.
Oldum olalı çok nazik olmuşumdur çağrı merkezi çalışanlarına, küfür edecektim resmen.
Ufacık tarih atıp kaçırmışsınız, kocaman belirttik diyerek dolandırıyorlar.
Hocam Paycell kart ve Paycell gamer kart 4.90 TL'den satılıyor.

Bizim oradaki Turkcell'de 27 TL idi. Dengesizliğin haricinde aylık kullanım ücretini mobil ödeme kullanmak veya 3 liralık kulaklık almak için harcamam.

60 TL yatırmıştım, iki dakika arayla tekrar geçti (tekrar yatırmadım). Alacaklar hala 3 ay oldu parmaklarında oynatıyorlar ve zaten beklediğim saatleri ve ukala çalışanları hiç saymıyorum.
Oldum olalı çok nazik olmuşumdur çağrı merkezi çalışanlarına, küfür edecektim resmen.
Ufacık tarih atıp kaçırmışsınız, kocaman belirttik diyerek dolandırıyorlar.
Kart güzel ama destek kısmı insanı soğutuyor resmen.

Farkettiğim üzere visa olanlar komisyon kesiyor. Mastercard kesmiyor. ama visa-visa aktarımlarında kesmiyor. İlginç olan master-visa da mastercard kesmiyor ama visa-masterde visa kesiyor. Sebebi nedir merak ettim.

Anlık olay anlatıyorum hesabımı kapatmak için canlı desteğe bağlandım bir 10 dakika geçti bağlantı kesildi ne şans ama. 😀
Tosla canlı destek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı