Steam Paylaşımlı hesap deneyimlerim

Zor ya ama olsun zorluklar tecrübe verir.
Mesela ben Doki Doki Plus için 20 dolar vermemiştim. Gereksiz ya crack yapacaksın ya da indirimi bekleyeceksin.
Benim YouTube üzerinden izleye izleye bitirdiğim oyunları bir bilseniz. 😅

Sadece oyuna sahip olmak değil, konu sahibin dediği gibi onu açabilecek bir sisteme de ihtiyaç var artık. 40 bin liralık sistem toplamış adam ile benim halim bir olur mu olmaz tabii ki. İmkansızlıkları imkana çevirmek için bu toplu hesap isine girmiştim ama beceremedik işte ne yapalım.

Benim aldıgım satıcılar boyle iyi yani bu işlere girişmeden önce de gördügüm satıcılardı zaten benim asıl amacım DENEY di amaç insanları bilinçlendirmekti.

Benim YouTube üzerinden izleye izleye bitirdiğim oyunları bir bilseniz. 😅

Sadece oyuna sahip olmak değil, konu sahibin dediği gibi onu açabilecek bir sisteme de ihtiyaç var artık. 40 bin liralık sistem toplamış adam ile benim halim bir olur mu olmaz tabii ki. İmkansızlıkları imkana çevirmek için bu toplu hesap isine girmiştim ama beceremedik işte ne yapalım.
Ya zatan bir insan bir pcye 35-60k veriyorsa yani gitsin lütfen kendime oyun alsın ole paylaşımlı hesap kullanmasın

Fikrimi sevmeyenler oldu ama saygı duyarım oyunlar paralı pahalı.

Ya zatan bir insan bir PC'ye 35-60k veriyorsa yani gitsin lütfen kendime oyun alsın öyle paylaşımlı hesap kullanmasın.

Yılda 2-3 oyun oynamıyorsanız buna para yetiştirmek zor.

Ayrıca maddi gelirim iyi seviyede ancak oyuna 60 dolar verip kalitesiz bir şey elde ediyorsun günümüzdeki bazı oyunlarda 40 saatlik oyunu 2 saat oynayıp bir şey anlayamazsın.
Ben bu yol ile deniyorum oyunları sonra seversem satın alıp destek oluyorum.

Öncelikle: Burada hiçbir şekilde reklam yapılmadığını ve kötüleme olmadığını sadece bilinçlendirme olduğunun altını çizmek isterim.

Arkadaşlar merhaba bugün İtemsatış'ta yasadıgım bir deneyimden bahsedeceğim siz benimle aynı hataya dusmeyin diye boyle bir rehber tarzı insanları bilinçlendirmek için böyle bir işe girişiyorum amacım kimseyi kötülemek degil bilinçlendirmek.
Steam vb. gibi platformların paylasımlı hesaplarını almayın niye diye sorarsanız.

1- satıcılar özensiz ve mesajınıza hemen bakmıyorlar.

2- zaten paranızı biriktirseniz alırsınız gerçekten böyle rezillige girilmez. Steam vb platformların indirimlerini takip edin zaten her ay mutlaka kaliteli bir oyunun indirimi oluyor.

3-hesapları aldıgınızda zaten sizin olmuyor siz girip oynuyorsunuz ve offline oluyor.

4- adamlardan 10 saat guard kod bekliyorsun atmıyorlar.

5- vallaha var ya oyun oynayacağım diye böyle rezilliklere girmeyin oyle mail degişenli hesaplar alırsanız alın onun harici almayın.

6-bazı satıcılar var oraya yazmıslar 1-2 saat içinde teslim edilir diye adamlar yaklasık 4 saat sonra filan bana cevap yazdılar.

7-bazıları bot basıyor falan diyorlar zaten atıyorum adamın biri 40k basaralı işlem 4K takipçisi VSR bu sayılar sizce normal mi bence degil.

8-bir de hep iyi yorumları sabitliyorlar kötü yorumlara nadiren cevap yazıyorlar.

9-ya bir de sole bir şey var sen 35-60k ya bir PC aldıysan ve oyun oynamak istiyorsan gidip paylasımlı hesap alma git kendi hesabına al oyunu.

10- ha simdi demeyecek misiniz eski oyunlar orsanı bilmem sizin tercihiniz ama ben sahsen artık almam aldırtmam!

11- zaten bir de mesela Steam'den kendi hesabına Forza 5 aldın buyuk ihtimalle önümüzdeki 2.3 ay boyunca oynarsın bu oyun baska bir oyunda olabilir o 2.3 ay boyunca bak köşeye her gün 20 TL atsan 1000 TL yapar ki bence benim koşullarımda bu yapılabilecek bir şey 2.3 ay sonra baska bir oyun alırsın.

12- ha simdi param yok diyorsan zaten sürekli parasız olamazsın yani bir günde hatay dürüm yeme ne olacak sanki.

Yani anlıcanız mail degişenli hesapları almanızı öneririm ancak onlarda bile iş vardır dikkatli olun paranızı yedirmeyin.

Sen bence yanlış siteden almışsın ya da yanlış kişiden almışsın oyunu. 2 yıldır GameSatış sitesini kullanıyorum orada da muhtemelen dediğin gibi özensiz pazarlamacılar vardır ama gamesbazaar diye bir mağazadan alıyorum en iyi tarafı oyunu 1-2 saat içinde veriyor gece 3 gibi istemezsen tabii üstüne guard meselesinde ise adam Discord'a bağlı bot kurmuş oradan guardı 30 saniyelik bir işlemle alıyorsun. Sitede zaten bazıları guardı manuel olarak veriyor öyle de sıkıntı oluyor istediğin zaman erişemiyorsun. Ayrıyeten oyunlar çok ucuz sitede 50 TL'ye 3 oyun alıyorsun garip bir şekilde, bu fiyat 2 sene önce de aynıydı hala aynı değişmemesine şaşırmıştım. Ayrıyeten 9. kısımda yazdığın şey çoğu Türkiye'de yaşayn genç için geçerli değil örnek ben; yazın işe girip topladığım paranın yüzde doksanını gömmüştüm okul başlayınca da cepte fazla para kalmamıştı haliyle bu durumda gidip 15-20 saat gömeceğim oyuna 20-30 dolar vermem. Gerçi artık o kadara oyun da kalmadı her yeni çıkan 60'dan fiyatı basıyor.

Paylaşımlı hesaplar bazen insana dert olabiliyor.
Lütfen küfürlü içerikler kullanmayınız raporlanıyorsunuz uygunsuz paylaşımdan.
Yani güzel post idi aslında, mesaj sahibi adına üzüldüm.
@Scythe009938 Bilgisayarı günümüzde insanlar ucundan bucağından kazıya kazıya aldıkları için de böyleler biraz. Yani konu sadece almakta değil, nasıl aldığı da önemli kişinin.

Yani güzel post idi aslında, mesaj sahibi adına üzüldüm.
@Scythe009938 bilgisayarı günümüzde insanlar ucundan bucağından kazıya kazıya aldıkları için de böyleler biraz. Yani konu sadece almakta değil, nasıl aldığı da önemli kişinin.

Yapacak bir şey yok hocam
Oyunlar harbi kumardan beter.

Bir kere oynayacağım oyuna 30 ila 40 dolar veremem ben kusura bakmayın.

Gaza gelip Civilization 6 almıştım, bilgisayarlar kaldırmıyor diye duruyor öyle. Bir kere bile oynayamadım, üstelik sağlam para vermiştim.
Olsun bir gün oynarsın bi tanıdıgım çocuk vardı sürekli oyun alıp duruyodu hatta rdr2 almıştı pcsi olmamasına ragmen ve rdr2 aldıktan 1 ay sonra pc aldı yani gördügünüz fırsatları degerlendirin

Technopat Haberler

Geri
Yukarı