Pazartesi neden İstiklâl Marşı okunur?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
"Ahahahah" atan birisinin bundan çok önceki açılmış konuda "Şeriatı destekliyorum" dediğini hatırlıyorum. Çokta şaşırmıyorum yazık ya çok üzülüyorum.
 
Başka bir forumdaki cevaplar...

IMG_20211213_210143.jpg
IMG_20211213_210128.jpg
IMG_20211213_210216.jpg
IMG_20211213_210159.jpg
 
Andımızın kaldırılması da üzücü bu arada en son 3. sınıfta okumuştum unuttum, zaten çok unutkan bir insanım sadece istiklal marşının 12 kıtasını ezbere biliyorum şuan.
 
Ya sen hala neyi sorguluyorsun kardeşim. Kural böyle ve böyle işliyor. Çok narin bir kişi isen susup yerinde oturursun.
Kardeşim? Bak kardeşim okuyunca kimsenin eline birşey geçmiyor. En azından soğukta beklemek yerine cuma dünü çıkışı yeterli olur. Herkesin Türklük duygusu kabarmış bakıyorum. Ben bu ülkeden çok soğudum. Ekonomik şartlar, siyasi durumlar ve rezalet okul yönetimlerinden çok bıktım. Ülke bu haldeyken içimden marş falan okumak gelmiyor.
 
Biliyorum zaten. Soğukta İstiklâl Marşı okununca ne oluyor.

Be zaman okuyalım istersinis efendim? Yaz da mı? Onq da laf edersiniz siz, atalarımız şehit olmuşlar bizim için sen soğukta bir marşı bile okumaya üşeniyorsun. Yemez değil mi sana soğukta şehit olmak?
 
Yıllar önce sınırları kanla çizilmiş toprak parçasına bir isim vermişler. Vatan demişler 2 kıtayı okumak zor geliyorsa vay halinize. Demek ki o yıllarda olup o zor şartlarda geri dönemeyeceğini bile bile cepheye gitmek zorunda kalsanız herhalde teslim olurdunuz.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı