PC için Microsoft Xbox One S Wireless Controller Alınır mı?

PC için Xbox one s gamepad alınır mı?

• Alınır.

Oy: 18 100,0%
  • Alınmaz.

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    18
Makaleler
2
Yer
Bursa
Arkadaşlar, bir süredir klavye ve fare arıyordum ama bir türlü istediğim tarzda ve fiyat aralığında kafama yatan modeller bulamadım. Sonra aklıma gamepad almak geldi. Biraz araştırdım ve bunu almaya karar verdim. FIFA ve RPG türü oyunlar için masa başında sabit oturmaktansa koltukta daha rahat şekilde oynayabilirim. Tavsiye eder misiniz? Veya alternatifi var mıdır bu işin?

Microsoft Xbox One S Wireless Controller Beyaz Fiyatı

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle tavsiye ederim. Eğer laptop kullanıyorsanız bluetooth ile bağlayarak kablosuz kullanabilirsiniz. Masaüstü pclere ise usb aracılığıyla bağlayarak kullanılabiliyor. Kesinlikle seni pişman etmeyecek bir controller. Ama bu fiyat biraz yüksek şuan Konsol Klübü adlı sitede 149 tlye satılmakta. Eğer bir hafta önce Xbox 360 Controller almamış olsaydım ben ordan alacaktım ama şansıma tüküreyim ki kaçırdım :hasta: Eğer almayı düşünüyorsan oraya da bakmanı öneririm.

O sitede 150 TL'ye satılanlar ikinci el. Açılmamış kutu olmadığı ve elden almadığım sürece ikinci el almaya sıcak bakmıyorum. Bilgisayarım masaüstü ama Bluetooth var, yani kablosuz kullanabilirim. Peki siz Xbox 360 kontrolcüsünden memnun musunuz?

O sitede 150 TL'ye satılanlar ikinci el. Açılmamış kutu olmadığı ve elden almadığım sürece ikinci el almaya sıcak bakmıyorum. Bilgisayarım masaüstü ama Bluetooth var, yani kablosuz kullanabilirim. Peki siz Xbox 360 kontrolcüsünden memnun musunuz?
Yıllarca çakma ps3 kontrolcülerindne kullandım son 2 yıldır Kablolu Xbox 360 Controller kullanıyordum ancak yere düşürüp kırdım. Uzun süre yeni kontrolcü için araştırma yaptim ama gene dönüp dolaşıp aynı kontrolcüyü aldım Ben çok memnunum, ilk başlarda D-Pad biraz sıkıntılı gelmişti bana ancak sonradan alıştım ve genelde her oturuşumda saatlerce oynamama rağmen ne bir kere elimi yordu ne de terleme yaptı. Kısacası ben çok memnunum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı