PC için Xbox Controller mı, DualSense mi?

Xbox kolu uyum açısından sıkıntı yapmaz. Dual Sense de kullanılabiliyor fakat bazen uyum sorunu olabiliyor.
Kullandığım mouse da Wireless bağlantı üzerine. İkisini de aynı anda kullanmam hâlinde çakışma yaşanır mı?
Elbette Xbox uyum açısından daha iyi ama Steam sürücüleriyle DualSense de sorunsuz kullanılabiliyor.
Controller kullanacağım oyunların çoğunluğu Epic Games üzerinde. Steam'de bir tek FIFA 22 bulunuyor.
Yazılım konusunda iki cihaz da tak çalıştır veya Bluetooth ile çalışabilir sanıyorum.
Bluetooh ile kullanmam için ekstra olarak Bluetooth adaptör almam gerekiyor. Sanırsam DualSense'in Wireless bağlantısı bulunmuyor.

Tetik titreşimi var DualSense'de PC de dualsensex yazılımı ile geldi oda.
PS5'deki gibi değil onu demek istiyorum. O da geldiyse fiyat avantajı ve şarjlı kullanım için Dualsense gerçekten iyi bir alternatif olur. Ancak desteklşi oyun bir elin parmağını geçmeyecektir. Xbox Microsoft özel oyunlarında titreşim için oldukça önde. Forza, Halo vb. gibi oyunlarda tigger titreşimini sunuyor.

Mouse ile çakışma olayına rastlamadım. Kablosuz olarak her iki kol için de Bluetooth gerekir. Bir de Xbox kolları için kendi alıcı cihazı da var fakat biraz pahalı.

Kullandığım mouse da Wireless bağlantı üzerine. İkisini de aynı anda kullanmam hâlinde çakışma yaşanır mı?

Controller kullanacağım oyunların çoğunluğu Epic Games üzerinde. Steam'de bir tek FIFA 22 bulunuyor.

Bluetooth ile kullanmam için ekstra olarak Bluetooth adaptör almam gerekiyor. Sanırsam DualSense'in Wireless bağlantısı bulunmuyor.

Bildiğim kadarıyla şu anki Xbox kolları için de adaptör yerine Bluetooth kullanılıyor.

3 ay oldu ben alalı dualsensex yazılımı ile tetik titreşimi çalışıyor evde olsam birkaç ekran görüntüsü atardım ama işteyim şu an.
Hangi oyunda deniyorsunuz ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı