PC için Xbox Controller mı, DualSense mi?

Hangi oyunda deniyorsunuz?

AC vallahala da kullandım God of War da kullandım eski oyunlardan örnek verecek olursak Undercover'da kullandım gaza basarken kökledikçe zorlaşıyor basması ve titriyor örneğin The Amazing Spider-Man 2 de kullandım bir sorun görmedim tabii şunu da belirtmek isterim ben daha önce PS5 de kullanma şansım olmadı ben direk olarak PC için satın aldım kolu belki aralarında bir fark vardır ama şu an için gayet tatmin edici titreşim ve tetik olayı.

Bende 9.nesil Controller aldım çok memnunum (FIFA'da kablosuz şekilde hata var oyun ile alakalı olabilir başka oyunları kablosuz rahatlıkla oynuyorum ve FIFA için de kablolu şekilde oyun sorunsuz). DualSense hiç kullanmadım.

TP-Link tavsiye edilen ve güzel bir adaptör.

Pili biterse USB Type-C kablosu ile kullanabilirsin.
Hatta ve hatta ileri zamanlarda kontrolcü için şarj edilebilen batarya alıp pil yuvasına takarak kablo ile şarj edip kablosuz olarak pil değiştirme gereği duymadan da oynayabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Pili biterse USB Type-C kablosu ile kullanabilirsin.
Hatta ve hatta ileri zamanlarda kontrolcü için şarj edilebilen batarya alıp pil yuvasına takarak kablo ile şarj edip kablosuz olarak pil değiştirme gereği duymadan da oynayabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tercihimi DualSense'den yana kullandım ama teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı