PC için Xbox kolu mu PS kolu mu?

2 ay önce ucuz gamepad kullanıyordum. Xbox koluna geçtim süper ek program desteği yok hassasiyeti falan süper oyun oynadığımı hissettim. PS kolu hakkında hiç fikrim yok ama Xbox kolu güzeldir.

Tam destek olduğu için XB kolunu tercih ederim. Çünkü artık XB, PC ayrımı kalmadı. İkisi de Microsoft'un zaten. Tam uyumlular. PS kolu da sorun çıkarmaz. Biraz da tercih meselesi. Ergonomi önemli. Yeni PS kolu bayağı iyi. Yine de son çıkan XB kolunu tercih ederim.

Arkadaşlar merhaba. PC de oynamak için gamepad alacağım. Lakin çok arada kaldım. Xbox gamepadlar cidden çok pahalı ve pil ile şarj oluyor. Ama DualShock4 gamepadler daha ucuz ve USB ile de şarj edilebiliyor. Tek - yanı her oyunda desteklenmemesi. Lakin ek program ile bu durumda çözülebiliyor. Xbox'larda ise tak çalıştır. Başka bildiğiniz gamepadler varsa onları da önerebilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.

Xbox gamepadi ele çok güzel oturuyor. Bence pilli olması o kadar büyük bir sorun değil. Hatta kimine göre daha iyi.

Arkadaşlar merhaba. PC de oynamak için gamepad alacağım. Lakin çok arada kaldım. Xbox gamepadlar cidden çok pahalı ve pil ile şarj oluyor. Ama DualShock4 gamepadler daha ucuz ve USB ile de şarj edilebiliyor. Tek - yanı her oyunda desteklenmemesi. Lakin ek program ile bu durumda çözülebiliyor. Xbox'larda ise tak çalıştır. Başka bildiğiniz gamepadler varsa onları da önerebilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.

Xbox'ın analoglarında ölü bölge yok mesela oynanış bakımından PS4 Dualshocak'un içinden geçer her şekilde. Pahalı olmasının sebebi de o bence 2001'de çıkmış oyuna bile direk tak çalıştır desteği var bir de.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı