PC için Xbox kolu mu PS kolu mu?

PS4 DualShock 4 alacaktım lakin çoğu oyunu desteklemediği için önermediler. O yüzden Xbox'a yöneldim. Çok pahalı oldukları için şimdilik Xbox 360 gamepadini almayı düşünüyorum. 1-2 sene idare etse yeter. Ondan sonra güzel bir Xbox gamepad alırım. Sizde önerir misiniz? Ayrıyeten merak etmiş olduğum bir şey daha var. Xbox kablolu mu almalıyım yoksa kablosuz mu? Kablosuz alırsam kablo takıp da oynayabiliyor muyum?

Son düzenleyen: Moderatör:
PS4 DualShock 4 alacaktım lakin çoğu oyunu desteklemediği için önermediler. O yüzden Xbox'a yöneldim. Çok pahalı oldukları için şimdilik Xbox 360 gamepadini almayı düşünüyorum. 1-2 sene idare etse yeter. Ondan sonra güzel bir Xbox gamepad alırım. Sizde önerir misiniz? Ayrıyeten merak etmiş olduğum bir şey daha var. Xbox kablolu mu almalıyım yoksa kablosuz mu? Kablosuz alırsam kablo takıp da oynayabiliyor muyum?

PS4 DualShock alıp özel bir uygulama vardı onun üzerinden oyunlarda çalıştır bence.

Kablosuz olan Xbox 360 kolu alıcı cihazı olmadan PC'ye bağlanmaz. Kablolu olanlar ise bağlanır. Piyasada satılan ürünlerin zaten çoğu replika.

Kablosuz olan Xbox 360 kolu alıcı cihazı olmadan PC'ye bağlanmaz. Kablolu olanlar ise bağlanır. Piyasada satılan ürünlerin zaten çoğu replika.
Xbox 360 alıcısını internette araştırdım ama fazla bir seçenek yok. Riske girmek istemiyorum o yüzden kablolu da alabilirim. Kablolu aldığım zaman pile ihtiyaç olur mu?

Xbox 360 alıcısını internette araştırdım ama fazla bir seçenek yok. Riske girmek istemiyorum o yüzden kabloluda alabilirim. Kablolu aldığım zaman pile ihtiyaç olur mu?

Pil işini bilmem ama bence kablolu almak kablosuzdan her zaman daha mantıklı. Hareketlerinizi daha kısa sürede algılıyor kablolu olunca.

Hayır hocam. Kablolu kol USB'den güç alıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı