Pc mi ? PS4 mü ?

• Konuyu başlatan Theww
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 29
  • Görüntüleme 2.889
Benim demek istediğim o değil. Sistem 10 yıl çalışabilir ama 10 yıl senin tatmin etmez. Götürür dediğinizde farklı bir anlam kazanıyor.

Bf3, bf4, ets2, Starcraft II, LoL, DotA 2, Left4Dead serisi, Tüm Half-Life serisi, CS:GO.. Aklıma şimdilik bunlar geldi. Bu oyunların hepsini, tatmin edici bir Fps düzeyinde oynadım. 1 ay sonra da memlekete döneceğim. O zaman bir WoW testi de yaparım.

İmzandakiler Uprade edilmiş yani sonuçta. İşte bunu duymak istiyordum... :) Sana karşı bir şey ifade etmek istemedim uzun uzun yazardımda vaktim yok. Yanlış anlama. İyi günler. :)

Senin ne demek istediğini anladım zaten sıkıntı o değil. Amacım, konuyu açan arkadaşımıza yol göstermek. Ben PC toplamanın, konsol almaktan çok daha mantıklı ve ilerici bir hareket olduğunu düşünüyorum. Ayrıca parça değiştirmek olsun, bakımı olsun, bir o kadar da zevkli. PS'ler Xbox'lar içinde sabit bir ekran kartı barındırıyorlar. 3-4 sene sonra ne halta yarayacaklar? Sen bunlara nasıl Upgrade yapıcaksın? Aynı oyunları oynar oynar durursun ancak.

Senin ne demek istediğini anladım zaten sıkıntı o değil. Amacım, konuyu açan arkadaşımıza yol göstermek. Ben PC toplamanın, konsol almaktan çok daha mantıklı ve ilerici bir hareket olduğunu düşünüyorum. Ayrıca parça değiştirmek olsun, bakımı olsun, bir o kadar da zevkli. PS'ler Xbox'lar içinde sabit bir ekran kartı barındırıyorlar. 3-4 sene sonra ne halta yarayacaklar? Sen bunlara nasıl Upgrade yapıcaksın? Aynı oyunları oynar oynar durursun ancak.
Biliyorum bende PC almasından yanayım. PC'ye Uprade yapabilir ama 5 bin TL değil 10 bin TL'ye de toplasa en fazla 5 yıl sonra yine Uprade yapmak zorunda. Sen 7 yıl gider demişsin ben ondan dedim. 7 yıl değil 10 yılda çalışır makine belki ama tatmin etmesi için Uprade şart PC'de. :) PS alanlar için oyunu açsın yeter zaten. :D

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı