PC toplamak için dolar beklenmeli mi?

reis cuma gününü bekle hem 23 nisan indirimi olur hemde ince hesap ta oyun gecesi işlemci 5 marttan buyana 30 tl oynadı ve düşse bile en fazla ne kadar düşer bence alınmalı
 
Şu an dolar 7 tl ye dayandı almak ne kadar mantıklı olur bilemem fakar dünyanın ve ülkelerin ekonomilerinin hali de belli ben olsam beklerdim biraz uzun sürebilir fakat olaylar dizginlenince ucuza alabilme ihtimalin var. Fakat her an her şey değiştirebiliyor dolar kurunu malesef.
 
Uzun süre beklemekten bahsediyorsan belki olabilir. (1 sene falan) Ama öyle bir kaç ay diyorsan, daha da kötü olur. Çünkü artık ürünlerin yurtdışından gelmesi yavaşlayacak, yani stoklar azalmaya başlayacak. E bu sefer de olan parçadan adamın elinde azalınca fiyatını artıracak. Yani 23 nisanı bekle. Zaten dolar oldu da düşse bile fiyatlar düşmüyor.
 
Yarına çıkacağımızın garantisi yokken, hazır sokağa çıkma yasakları ve karantina günleri varken şimdi alınmalı bence. Kaldı ki aldım da. 1 sene sonra gelebilecek (!) indirimi umut etmektense alır geçerim.
 
Alacaksanız bence indirimleri kovalayıp biran önce alın. Bu saatten sonra dolar kolay kolay düşmez. Ayrıca doların daha da artmaması için belki de ithalatı sınırlandıracaklar. Bu da iç piyasada ürünlerin daha da pahalı olmasına neden olacak.
 
Evet beklenmeli ama Amerika batmadığı sürece çok zor cuma günleri Gaming geceleri var bakmanı tavsiye ederim ciddi indirim oluyor.
 
Böyle giderse 7.15'i görebiliriz.
 

Geri
Yukarı