PC Toplarken Kasanın Önemi

ayaz007

Kilopat
Daha fazla  
Selam. Pc toplarken cogu kisi sadece kasaya 400+ ve daha cok para veriyor. Anliyorum kasanin icinde PSU var diye pahali oluyor ama baska bir ozelligi var mi bu pahali kasalarin? Ben de pc toplayacam. Ama karar veremedim. Psu ayri mi alayim kasanin icinde mi alayim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Elbette ki var: Kalite. Hava akışı, malzeme kalitesi falan filan uzar gider. (Uzatamadı.)

Tercih edeceğiniz kasaya göre PSU'lu/PSU'suz olarak seçmeniz gerek. Örneğin Everest, Frisby, Xigmatek gibi kasaları PSU'lu da PSU'suz da önermiyorum. Zalman Z3 gibi içinde LE serisi PSU verilen kasaların ise PSU'suz versiyonunu öneriyorum. Çünkü LE serisi PSU'lar pasif PFC. Bunun yanında PSU'suyla birlikte alınabilecek bir sürü kasa var.

Ana kartın yapısı ekran kartı ve işlemci soğutucunun kasaya uyması PSU birlikte alacaksan eğer PSU nun verimliliği.
Bunun dışında kasananin ağırlığı kalınlığı HDD ve SSD vb. Yuvaların kendine göre hangisi uygunsa onu alabilirsin

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı