PC vs PS5

bautkn

Femtopat
Daha fazla  
Benim 16.000TL bütçem var. Sizce bir tane PS5 bir tane RX 5700 XT'li 3600'lü PC mi yoksa 15.000'ye 3070'li 5600X'li 1000TL'ye mouse klavye mi daha mantıklı? (PC'im yok laptopum bile telefondan yazıyorum).

Bence yanlarına bitanede İphone 12 pro max alsin. 15bin bütçeye ps5 ve macbook nasıl sıgsın dostum.
Benim 16.000TL bütçem var. Sizce bir tane PS5 bir tane RX 5700 XT'li 3600'lü PC mi yoksa 15.000'ye 3070'li 5600X'li 1000TL'ye mouse klavye mi daha mantıklı? (PC'im yok laptopum bile telefondan yazıyorum).
Tabiki de rtx 3070 li pc öneririm. Oyunları ps den daha ucuz.

Kanka bence PS yanına iPad al bilgisyar parçaları cok hızlı gelişiyor her sene yenisi çıkıyor ama PS5 seni uzun yıllar götürür o yıllardada paranı toplar PS 6 falan alırsın. Tavsiyem budur PC'ye bence cok gerek yok artık oyunları PS5 geri kalan film izlemem kitap okuma ders çalışma sosyal medyayı falanda IPad'den takip edersin. iPad önerimde iPad mini 5 128 GB.

Bilgisayar almanı öneririm arkadaş parçalar çok çabuk değişiyor demiş ama 5 sene minimum yeterlidir zaten PS 5 inde ömrü o kadardır. Pc de parçaları değiştirebilirsin ve program olsun oyun olsun bütün ihtiyaçlarını karşılar.
Şu an bilgisayardan cevap yazıyorum PS 5 im olsa yazamazdım. :(

Bilgisayarın geri kalan özellikleri ile işin yoksa, yani sadece oyun için alacaksan PS5 + Laptop öneririm. Hatta gerçekten bilgisayarı normal zamanda kullanmıyorum bile diyorsan sadece PS5 alıp kalan paraya oyun al.
Ama bilgisayarla da işim var diyorsan tüm paran ile iyi bir PC topla.
Ben olsam böyle yapardım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı