Öncelikle iyi günler. Ben bugün bilgisayarıma format attıktan sonra bir hata almaya başladım. Bilgisayara driver kurarken PC hep mavi ekran veriyor, 10-15 kere denedim, hep mavi ekran veriyor. Daha önceki formatlarda böyle bir sorun yaşamamıştım. Driverleri yükleyemediğim için de gerek Wi-Fi, gerek Bluetooth'u kullanamıyorum. Normal PC kullanırken sıkıntı yok, sadece driver kurarken mavi ekran hatası alıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim, çok teşekkürler şimdiden.
USB'ye yazdım ve şimdi o 3. seçeneğe gelip enterleyeceğim, daha sonra ne yapmalıyım?
@claus senin dediğin şekilde RAM testi yaptım ve akabinde bu sonuçları aldım. Sanırım RAM'ler sorunsuz çalışıyor ancak PC hala açılmıyor, sürekli mavi ekran veriyor ne yapmalıyım? Teşekkürler.
Windows 10 Sürüm 22H2 resmi Microsoft Türkçe ISO dosyasını buradan indirebilirsiniz. Format atmak yerine dosyalarınızı kaybetmeden sadece son sürüme yükseltmek istiyorsanız Microsoft'un bu aracını indirip çalıştırmanız yeterli. İndirin: Windows 10 Sürüm 22H2 64 Bit Türkçe | Resmi Microsoft ISO...
www.technopat.net
Windows 10 1903 sürümünü indir ve temiz kurulum yap. Sonrasında hiç bir şey yükleme ve AIDA raporu paylaş.
Windows 10 Sürüm 22H2 resmi Microsoft Türkçe ISO dosyasını buradan indirebilirsiniz. Format atmak yerine dosyalarınızı kaybetmeden sadece son sürüme yükseltmek istiyorsanız Microsoft'un bu aracını indirip çalıştırmanız yeterli. İndirin: Windows 10 Sürüm 22H2 64 Bit Türkçe | Resmi Microsoft ISO...
www.technopat.net
Windows 10 1903 sürümünü indir ve temiz kurulum yap. Sonrasında hiç bir şey yükleme ve AIDA raporu paylaş.
Tamam şuan uyguluyorum bitince upload edicem.
Buyrun Report.htm
Artık ne yapmam gerekiyor?
Ayrıca Windows açılıyor, hoşgeldiniz yazısı falan çıkıyor ama ekran gene simsiyah. Sadece fare imgesi çıkıyor ve ctrl+alt+del yaptığımda görev yöneticisini seçtiğimde siyah ekranda görev yöneticisi açılıyor sorunu nasıl çözerim?
Tamam yüklemesine yükleyeyim ama Windows geç açılıyor, bazen siyah erkan oluyor ve açılınca da görev çubuğu siyah bir sekilde oluyor onu nasıl halldeceğim ?
AIDA 64 yükledikten sonra oldu. Bir kastı bilgisayar, sonra düzelmedi zaten. Şu an PC açık olsa bile işlem yapamıyorum. Mause ile google'ye tıklıyorum, sağ tık falan yapıyorum. Hiçbir şey olmuyor nasıl düzelteceğim ? Tekrar format atmalı mıyım?