PC'ye virüs bulaştı

Makaleler
1
Selam, ben bugün bir uyarı aldım zararlı uygulamaymış ve silmeye çalıştım. Chrome'ye açıp buraya yazıcaktım ama açmadı iznin yok dedi. PC mavi ekran verip resetledi şimdi açılıyor ama hâlâ virüs var ne yapmam lazım? Kaspersky'le taratıyorum silinir mi? Silinmezse ne yapabilirim? Ellerim titriyor.

Selam, ben bugün bir uyarı aldım zararlı uygulamaymış ve silmeye çalıştım. Chrome'ye açıp buraya yazıcaktım ama açmadı iznin yok dedi. PC mavi ekran verip resetledi şimdi açılıyor ama hâlâ virüs var ne yapmam lazım? Kaspersky'le taratıyorum silinir mi? Silinmezse ne yapabilirim? Ellerim titriyor.
Karspersky ve MBaM ile taratın.

Karpersky ile tara ve sil. Ardından malwarebytes ile tarama yap. Son olarak windows 10 kullanıyorsan windows defender ile tarama yap.

Malwerbytes öneririm onu dene.

Kaspersky ile tam tarama yaptıktan sonra virüs bulursa siler büyük ihtimal. Sildikten sonra Malwarebytes ile de tarama yapabilirsiniz.

Virüs harici diskimde ona nasıl format atabilirim takınca bütün izinlerim devre dışı oluyor Chrome vb hiçbir şey açılmıyor.
Geçmiş olsun. Öncelikle sakin ol. Kaspersky ile bir tarat. Kaspersky çok iyi bir Anti-Virüs.

Tarama bulamadı harici diskimi çıkardım büyük ihtimal harici diskimde ne yapmam lazım harici diskimi takınca izinlerim devre dışı oluyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı