PC'ye virüs girdi ve açılmıyor

Arkadaşa karşı en ufak yanlışım varsa özür diliyorum, hatam varsa da sizlerden özür diliyorum ben sadece uyarmak istedim, sanırım uyarış şeklim biraz hatalı doğrudur, arkadaşımız da umarım sorununu en kısa zamanda halleder, yardımcı olan doğru şekilde insanları eleştiren herkese teşekkürler, tekrar iyi forumlar dilerim :)
 
images
 
Antivirüsü cracklemek kaçıncı seviye? Dediğinizden sadece bunu anladım. Konuyu biraz daha açabilir misiniz?
Virüsten korunmak için crackli antivirüs indirmek, adam 1000 IQ.
Crackli antivirüs kullanmak eskiden oldukça yaygın bir durumdu ve gayet iyi de çalışıyorlardı. Böylesine hiç hoş olmayan şeyler söylemenizi genç olmanıza bağlıyorum. Bu yüzden sizlere de kızmıyorum. Yardım isteyen birine asla alaylı konuşmamaya dikkat edin lütfen. O yorumların altına kahkaha ve beğen emojisi atanlar, siz de aynı şeyi yapmış olduğunuzun farkına varın lütfen. Yorumlarından Crack olayını normal karşılıyorum gibi bir algı çıkmasın lütfen.
 
Kendi kafana sıkmışsın reis geçmiş olsun. Windows önyükleme sine geldiği zaman mı mavi ekran veriyor yoksa gelmeden mi? Güvenli mod da açmayı deneyebilirsin. En kötü sistem geri yükleme noktası varsa ona dönersin onun harici temiz kurulum yapmak zorundasın.
 
O yorumların altına kahkaha ve beğeni emojisi atanlar, siz de aynı şeyi yapmış olduğunuzun farkına varın lütfen.
Konuyu görünce ilk yaptığım şey adına tıklayıp yaşına bakmaktı, 29 gözüküyor orada. Şu ifade atan kişilere sataşmayı bırakın artık. Ona "Hahaha" atmıştım, supware'ın yorumuna da "Muhteşem" attım. Hangi kategoriye giriyorum şimdi ben? :D
Crackli antivirüs kullanmak eskiden oldukça yaygın bir durumdu ve gayet iyi de çalışıyorlardı.
Kendin de demişsin, eskiden yaygınmış ki yaygın olan bir şey normal olmuyor. İyi veya kötü çalışması bunu değiştirmez.
 
Konuyu görünce ilk yaptığım şey adına tıklayıp yaşına bakmaktı, 29 gözüküyor orada. Şu ifade atan kişilere sataşmayı bırakın artık. Ona "Hahaha" atmıştım, supware'ın yorumuna da "Muhteşem" attım. Hangi kategoriye giriyorum şimdi ben? :D

Kendin de demişsin, eskiden yaygınmış ki yaygın olan bir şey normal olmuyor. İyi veya kötü çalışması bunu değiştirmez.
Profilimde yaşım yazmıyor. Bunu nereden çıkardın? Yaş olayını özellikle gizledim. Yaşımı sormak isteyenlere DX2 işlemcileri gördüğümü söylemek isterim. Adını ancak Google'dan aratarak bulabilirsin.

Yorumlarımdan Crack olayını normal karşılıyorum gibi bir algı çıkmasın lütfen diye özellikle yazdım. Sonda yazdığım bu satırı nasıl görmedin? Şimdi iki satır yazıyı okuyup anlayamamana karşılık kahkaha emojisi atmam hoşuna gider miydi? Ya da olmayan 29 yaş olayı için. Bana bayağı bir kahkaha hakkı vermişsin ama neyse. Kategori olayına hiç girmeyelim, üzülürsün. Hadi iyi geceler.
 
Profilimde yaşım yazmıyor. Bunu nereden çıkardın? Yaş olayını özellikle gizledim.
Bunu konuyu yazan kişinin yaşı için söylemiştim. Çünkü küçücük çocuğa yazıyorsunuz bunları deniliyor genel olarak ve profiline tıklayınca 29'u görünce o ifadeleri belirtmek istedim. Senin hangi sebeple dediğini bilmiyorum.

Yorumlarımdan crack olayını normal karşılıyorum gibi bir algı çıkmasın lütfen diye özellikle yazdım. Sonda yazdığım bu satırı nasıl görmedin?
Oradaki "normal" senin crackleri nasıl karşılamanla alakalı değildi. Eskiden yaygın olması garip bir şey olduğunu değiştirmez anlamındaydı.

Şimdi iki satır yazıyı okuyup anlayamamana karşılık kahkaha emojisi atmam hoşuna gider miydi?
Çok iyi anlamışsın yazdıklarımı. :D
 
Crackli antivirüs kullanmak eskiden oldukça yaygın bir durumdu ve gayet iyi de çalışıyorlardı. Bu durum ilk defa duyanların seviyesine ve IQ'suna ters düşmüş olabilir. Böylesine hiç hoş olmayan şeyler söylemenizi genç olmanıza bağlıyorum. Bu yüzden sizlere de kızmıyorum. Yardım isteyen birine asla alaylı konuşmamaya dikkat edin lütfen. O yorumların altına kahkaha ve beğen emojisi atanlar, siz de aynı şeyi yapmış olduğunuzun farkına varın lütfen. Yorumlarından Crack olayını normal karşılıyorum gibi bir algı çıkmasın lütfen.
Yardım isteyen birisi korsan bir yazılım indirip kullanmaya çalıştığı için bu duruma düşmüş. Orjinal satın alabilmek varken gidip korsan indiriyorsa ben dalgamı geçerim, ücretsiz sürümü kullanırsa gene virüsten korunabilirdi. Ücretsiz sürüm ile ücretli sürüm arasında dağlar kadar fark yok birşeycik olmaz bende ücretsiz kullanıyorum. Ettiğimiz lafların yaş ile ne alakası var?
 
Yemin ederim adam akıllı bir mesaj gördüm sonunda. Bu illegal yazılıma ve oyuna destek vermeyenler kendileri çatır çatır crackli oyun oynamıyorlarsa ben bir şey bilmiyorum. Forumda herkes 10.000 TL maaşlı, tüm programları satın alan kesim. Hiç gariban yok. Küçük dostumuza yardımcı olduğun için teşekkür ederim, yeterince detaylı anlatmışsın, senin mesajına benzer tavsiyelerde bulunacaktım, gerek kalmamış.

Hepsi torrent ile oyun indirip oynuyor, burada korsan'a destek vermeyin diyor dediğine katılıyorum. Amaçları kendini farklı göstermek, ego deniyor buna.
 
Hepsi torrent ile oyun indirip oynuyor, burada korsan'a destek vermeyin diyor dediğine katılıyorum. Amaçları kendini farklı göstermek, ego deniyor buna.
Tabii ki öyle. Kim bütün oyunları parasını vererek oynuyor ki? Forumda korsana destek vermiyoruz diyorlar ama RDR2 cracklendimi diye geziyorlar etrafta. Ben korsan oyunları sadece eğer satın alınamayacak durumdaysa oynarım. Mesela şu anda NFS:Carbon var bilgisayarımda korsan oyun, bu oyunun satıldığı hiçbir platform yok Steam, Origin gibi. Sadece kutulu olanı var onlarda PS3 için geçerli. Amazon'da CD KEY olarak satılıyor ama onlarda 50$. Yani 13 yıllık bir oyuna 50$ vermez kimse o yüzden mecbur korsan oynarsın. Steam'da felan olsaydı mesela indirimleri bekleyip satın alırdım ama yok mecbur korsan indirdim.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı