Merhaba arkadaşlar başarılı bir mavericks kurulumu yapmıştım fakat yosemite geçmek istedim ancak kuruluma geçerken bi takım hatalarla karşılaştım. Yardımlarınızı bekliyorum.
Evet arkadaşlar flash ı takıp olduğu gibi veya herhangi bir boot args modunda kuruluma geçerken önce böyle bir yazı gelip bekliyor.
Daha sonra ise IOBluetoothHCIController diyor.
Ve bir müddet bekledikten sonra ekran böyle oluyor.
Recep bey'in konusunda yazdığı gibi IOBluetooth alanlar FakeSMC hariç her kext i silsin demiş. Öyle yaptım ve kuruluma geçerken aşağıdaki hata ile karşılaştım.
Chameleon ile kextler sildikten sonra yada silmedikten sonra her zaman aşağıdaki hatayı alıyorum.
Sistemim:
Yardımlarınızı bekliyorum.
Mavericks'i normal şekilde kurup -v npci=0x2000 dart=0 ile boot ediyordum fakat yosemitede işe yaramıyor.
Evet arkadaşlar flash ı takıp olduğu gibi veya herhangi bir boot args modunda kuruluma geçerken önce böyle bir yazı gelip bekliyor.
Daha sonra ise IOBluetoothHCIController diyor.
Ve bir müddet bekledikten sonra ekran böyle oluyor.
Recep bey'in konusunda yazdığı gibi IOBluetooth alanlar FakeSMC hariç her kext i silsin demiş. Öyle yaptım ve kuruluma geçerken aşağıdaki hata ile karşılaştım.
Chameleon ile kextler sildikten sonra yada silmedikten sonra her zaman aşağıdaki hatayı alıyorum.
Sistemim:
- İntel İ7-3770K
- Pegatron ıpxsb-h61
- AMD Radeon HD 6750 Series
- 8GB DDR3 RAM
Yardımlarınızı bekliyorum.
Mavericks'i normal şekilde kurup -v npci=0x2000 dart=0 ile boot ediyordum fakat yosemitede işe yaramıyor.