Pek bilinmeyen altlarda kalmış anime önerisi

sivrisnake4

Hectopat
Katılım
29 Kasım 2018
Mesajlar
1.344
Çözümler
10
Yer
denizli
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
öğrenci
Öncelikle altlarda kalmış dememin sebebi çok fazla anime izledim, o yüzden çok ünlü animeleri önermeseniz de olur muhtemelen izlemişimdir. Şu sıralar izliyecek bir şey bulamamaktayım. Anime içinde shounen, romantizm ve barutlu silah olmasından hoşlanmıyorum olmazsa iyi olur. Beni en çok büyüleyen animeler madoka magica, mushishi, evangelion, shin sekai yori, ergo proxy, galactic Heroes, code geass ve serial experiments lain. Türü pek de önemli değil aslında bilinmeyen kaliteli bir şeyler aramaktayım şimdiden teşekkürler.
 
Monster izlemediyseniz kesinlikle izlemelisiniz. Ayrıca, eğer izlemediyseniz Berserk 1997 animesi iyidir, ardından belki mangasını okumak istersiniz.
 
Başlığı görünce Shinsekai Yori önerecektim, izlemişsiniz bile. 😍 Bakalım şunları da izlediniz mi?
Sora Yori mo Tooi Basho
Jinrui wa Suitai Shimashita
Haibane Renmei
Ima, Soko ni Iru Boku
Uchuu Kyodai

Barutlu silah olmasından hoşlanmıyorum

Yalnız bu biraz ilginç geldi. Sevdiğiniz animelerde var ama? Code Geass, Ergo Proxy gibi. Yani aksiyon varsa silah olur illaki. 🤔

MyAnimeList var mı? Ona göre bir şeyler önereyim

Arkadaşa katılıyorum. Myanimelist verirseniz nokta atışı yapabiliriz.
 
Myanimelist çok zahmetli maalesef tutmadım. Black lagoon gibi silaha dayalı animelerden tiksiniyorum, yoksa silah var diye direk izlemem diyemem de silaha kurulu animelerde ana karakterler ölümsüz oluyor kimse silahla onları vuramıyor. Biraz rahatsız ediyor bu özellik.
 
Öncelikle altlarda kalmış dememin sebebi çok fazla anime izledim, o yüzden çok ünlü animeleri önermeseniz de olur muhtemelen izlemişimdir. Şu sıralar izliyecek bir şey bulamamaktayım. Anime içinde shounen, romantizm ve barutlu silah olmasından hoşlanmıyorum olmazsa iyi olur. Beni en çok büyüleyen animeler madoka magica, mushishi, evangeliyorn, shin sekai yori, ergo proxy, galactic Heroes, code geass ve serial experiments lain. Türü pek de önemli değil aslında bilinmeyen kaliteli bir şeyler aramaktayım şimdiden teşekkürler.

İzleyip izlemediğini bilemiyorum direkt yazıyorum.
Bleach.
Black Clover.
Jujutsu kaisen.
Dr. Stone.
Nanatsu no taizen.
Demon slayer.
The god of highschool.
Hitori no shita.
Castlevania.
 
@Furkan Uzunlar google'a o kadar uzun yazarsan olacağı o. 😂😂 En iyisi "underrated anime" yazıp İngilizce kaynaklardan aramak. Ama bu tür yazıları yazan da kendi zevkine göre yazacaktır.
@sivrisnake4 O zaman Alucard gibi karakterleri sevmiyorsun. Benim kafadansın. 👍 Konuya gelen tavsiyelerden izlemediklerini bulursun umarım. Benim myanimelist'e de bakabilirsin. 😄
 

Yeni konular

Geri
Yukarı