Kardeşim bunun 100% oranında kaldıracak. Sen bana güven. Bu yeni nesil bir i3 işlemci. Emin ol yetecek.Kardesim ben bunun mt2:kaldircagini nasil anlicam
Yemin ederim sinirim bozuldu bu adamı görünce. Bu ne ya herşeye şüphe ile yaklaşıyor.''yusuforuk'' Kardeşim yanlış anlamada milletin sabır taşını çatlattın vallaArkadaşımızın önerdiği sistemi al kullan, her şeye bu kadar mı kuşkuyla yaklaşılır :S
Yemin ederim sinirim bozuldu bu adamı görünce. Bu ne ya herşeye şüphe ile yaklaşıyor.
Ya sen niye anlamıyon. Ep eski oyun diyorum yep yeni müthiş teknolojili bir işlemci.Tamam kardesim ama sizdr tam cevap vermiyosunuz ki metin 2 nin kasmiyavagini nerden anlicam sitesindeki 10 sene onceki diyonuz![]()
Aynen abi insanı hayattan soğuttu.Bu kadar şeyden sonra verdiğin tavsiyeyi inşallah alır da hiç değilse bir işe yaramış olur
![]()
HaydaaaaTamam kardesim ama sizdr tam cevap vermiyosunuz ki metin 2 nin kasmiyavagini nerden anlicam sitesindeki 10 sene onceki diyonuz![]()
Varya hala anlamaz. Bu kadar basit bir konu 77 mesaj oldu.HaydaaaaBilerek mi yapıyon
Nasıl tam cevap vermiyoz. Son 10 mesajda hep aynı şeyi söyledik. Kasmaz kasmayacak kesinlikle kasmaz kasma ihtimali yok
Tatmin oldun mu
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.