Pentium N4200 sistemde Windows 11'i bypasslı kullanmak sorun yaratır mı?

770178

Femtopat
Windows 11'i işlemcim desteklemediği için kullanamıyordum, ben de bypass ederek kullanayım dedim, bir problem olmaz diye düşündüm. Arada RAM kullanımı 70-75 oluyor, işletim sisteminden dolayı mı yoksa bilgisayarımda herhangi gibi bir virüs mu var? İşlemcim Intel Pentium N4200

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 11'i işlemcim desteklemediği için kullanamıyordum, ben de bypass ederek kullanayım dedim, bir problem olmaz diye düşündüm. Arada RAM kullanımı 70-75 oluyor, işletim sisteminden dolayı mı yoksa bilgisayarımda herhangi gibi bir virüs mu var? İşlemcim Intel Pentium N4200

Sisteminiz 11 için uygun değil. RAM ve işlemci yetersiz kalıyor. Bu kullanamazsınız demek değildir. Ancak sıkıntı çekeceksiniz.

Umarım bu masaüstündeki kullanım verileri değildir çünkü CPU kullanımı %99.

Masaüstü kullanım verileri derken nasıl yani

Sisteminiz 11 için uygun değil. RAM ve işlemci yetersiz kalıyor. Bu kullanamazsınız demek değildir. Ancak sıkıntı çekeceksiniz.

RAM önceden yeterliydi Lenovo'nun bilgisayarım için önerdiği sürücüleri yüklüyordum kapatıp açtığımda ise 70 falandı RAM kullanımı normalde 40-45 civarıydı boşta çalışıyorken eğer yanlış hatırlamıyorsam öyleydi

Şimdi yükledim tarama yapıyor SSD'yı bu kadar fazla kullanması normal mi?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-03-30 163046.png
    Ekran görüntüsü 2024-03-30 163046.png
    51,6 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:
Masaüstü kullanım verileri derken nasıl yani

RAM önceden yeterliydi Lenovo'nun bilgisayarım için önerdiği sürücüleri yüklüyordum kapatıp açtığımda ise 70 falandı RAM kullanımı normalde 40-45 civarıydı boşta çalışıyorken eğer yanlış hatırlamıyorsam öyleydi

Şimdi yükledim tarama yapıyor SSD'yı bu kadar fazla kullanması normal mi?
Normal. Bekle tarama bitsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı