Performans açısından masaüstü vs laptop

Bir de neden RTX 3060 masaüstünde 8 GB 12 GB falanken (tam bilmiyorum) laptop ta neden 6

Bu stok sıkıntısının olduğu dönemden bağımsız olarak normalde masaüstü ancak bu dönemde ikisi de eşit sayılır.

Arkadaşlar peki neden masaüstü performansıdır? Yani fazla bilgim yokta söylerseniz iyi olur:)
Hocam hiç ekran kartı elinize aldınız mı bilmiyorum ama ekran kartını düşünün. Şimdi onu 3-4 cm'lik deliğe sokmaya çalışın. Girmedi değil mi? Bu yüzden ekran kartlarını laptoplara "mobil" versiyon olarak çıkarıyorlar.

Peki arkadaşlar ben i3-9100F, (anakart önerin F/P), 4 GB RX570 Armor veya GTX 970 alsam tatmin eder mi? Dipnot: GTX 970 GTX 1650'den daha performanslı olması lazım.

Zotac'a kötü diyorsunuz. Bilginiz zaten buradan belli. Ryzen sistemi de var ama onu atmadım. Hadi dedik ki. Z490 yaptık. +700 TL gelsin 13700. 1.3K ya bir tane monitör de aldık 15 bin TL oldu ne farkı kaldı?

varya bana hiç ekran kartı kullanmak nasip olmadı hep entegre :(
Hocam hiç ekran kartı elinize aldınız mı bilmiyorum ama ekran kartını düşünün. Şimdi onu 3-4 cm'lik deliğe sokmaya çalışın. Girmedi değil mi? Bu yüzden ekran kartlarını laptoplara "mobil" versiyon olarak çıkarıyorlar.
Hocam en F/P olanı 9100F değil miydi ki?

Hocam 11. nesil işlemciler çıkmışken neden 9. nesil alıyorsunuz ki?
Dipnot: RX 570'in muadilli 1650'dir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı