Sürprizbozan Persona 3 Reload oyunu bitirmek için gitmek gerekli mi?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

spineshy

Centipat
Katılım
21 Kasım 2022
Mesajlar
49
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, Persona 3 Reload oynuyorum, fakat aklıma bir soru takıldı şimdi ikutski hain olduğu anlaşıldı mitsuru babası öldü. İnternetten izlediğim videoda o anda tartarus 165. katlardalar fakat ben 80. kattayım. Oyunun bitmesi için son kata kadar çıkmam lazım mı yoksa oyun illaki biter mi?
 
Merhaba, Persona 3 reload oynuyorum, fakat aklıma bir soru takıldı şimdi ikutski hain olduğu anlaşıldı mitsuru babası öldü. İnternetten izlediğim videoda o anda tartarus 165. katlardalar fakat ben 80. kattayım. Oyunun bitmesi için son kata kadar çıkmam lazım mı yoksa oyun illaki biter mi?

Son kata cikman lazim.
 
Biliyorum zaten, fakat sosyalleşme kısmına biraz fazla ağırlık vermişim biraz dengesiz olacak. Neyse cevapladığınız için sağ olun.

Tek bir gunde butun katlari tamamlayin. Sonra sosyale agirlik verirsiniz. 2-3 gunde Tartarus'a ayirarak, kalan gunlerde ise sosyalleserek ilerleyebilirsin sonraki boss savasina kadar.
 

Geri
Yukarı