Persona 3: Reload Oyununun Switch ve PlayStation Versiyonları Listelendi!

Makaleler
7
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
1686915039290.png

@246941 hocam konusunu açmayınca ben açayım dedim. Bu iki mağazada bu oyunun PS ve Switch sürümleri bu mağazalarda listelendi. Zaten Switch'e ve PS platformlarına çıkmamasını mantıklı bulmamıştım ki zaten henüz resmi duyuru olmasa bile muhtemelen çıkacak. O değil de umarım kaPak 2. mağazadaki değil de ilk fotoğraftaki gibi olur çünkü ikinci mağazadaki kaPak berbat duruyor. Sanki mahalle bilgisayarcısına gidip korsan oyun almışsın gibi kaPağı var.

Eki Görüntüle 1823240

@246941 hocam konusunu açmayınca ben açayım dedim. Bu iki mağazada bu oyunun PS ve Switch sürümleri bu mağazalarda listelendi. Zaten Switch'e ve PS platformlarına çıkmamasını mantıklı bulmamıştım ki zaten henüz resmi duyuru olmasa bile muhtemelen çıkacak. O değil de umarım kaPak 2. mağazadaki değil de ilk fotoğraftaki gibi olur çünkü ikinci mağazadaki kaPak berbat duruyor. Sanki mahalle bilgisayarcısına gidip korsan oyun almışsın gibi kaPağı var.
Persona serilerinin tamamını oynamış bir insan olarak en sevdiğim oyun kesinlikle 3. oyun.

Eki Görüntüle 1823240

Oyunun kendisinden bağımsız, CD'sinin kapağı çok kötü olmuş. Her tarafından tarz fışkıran Persona'lara böyle kapaklar yakışmıyor. Oynamayan da, orijinali olsun, FES olsun, Portable olsun Remake olsun farketmez, bir şekilde oynasın şu oyunu artık...

Oyunun kendisinden bağımsız, CD'sinin kapağı çok kötü olmuş. Her tarafından tarz fışkıran Persona'lara böyle kapaklar yakışmıyor. Oynamayan da, orijinali olsun, FES olsun, Portable olsun Remake olsun farketmez, bir şekilde oynasın şu oyunu artık...
Bu saatten sonra oyunun mekanikleri eski gelebilir birde sıra tabanlı olması bazı insanları bayabilir ama hikayesi ve karakterleri için kesinlikle oynanır.

Oyunun kendisinden bağımsız, CD'sinin kapağı çok kötü olmuş. Her tarafından tarz fışkıran Persona'lara böyle kapaklar yakışmıyor. Oynamayan da, orijinali olsun, FES olsun, Portable olsun Remake olsun fark etmez, bir şekilde oynasın şu oyunu artık...

Hocam ben bir arkadaşın tavsiyesi üzere 5'e başladım ve iyi gidiyor. 3'ü ve 4'ü seneye Switch alıp oynamayı düşünüyorum. 3'ün Remake'ini beklemekteyim.

Hocam ben bir arkadaşın tavsiyesi üzere 5'e başladım ve iyi gidiyor. 3'ü ve 4'ü seneye Switch alıp oynamayı düşünüyorum. 3'ün Remake'ini beklemekteyim.
5 de güzel, hatta en iyisi denebilir. Ama 5'i oynadıktan sonra 3 ile 4'ü oynamak biraz zorlar muhtemelen. 3 ve 4 benzer yapıda olsalar da 5 ile büyük bir sıçrama oldu, her ama her şeyle. Yine de hiç farketmez, dediğin gibi 3 Remake de gelecek onunla birlikte oynamak mantıklı olabilir çıktığında.

5 de güzel, hatta en iyisi denebilir. Ama 5'i oynadıktan sonra 3 ile 4'ü oynamak biraz zorlar muhtemelen. 3 ve 4 benzer yapıda olsalar da 5 ile büyük bir sıçrama oldu, her ama her şeyle. Yine de hiç fark etmez, dediğin gibi 3 Remake de gelecek onunla birlikte oynamak mantıklı olabilir çıktığında.

Hocam 1 sene boyunca bazı sebeplerden oyunsuz kalacağım ve ondan sonra oynayacağım. Oyunlara özlemim iyice artacağından muhtemelen seve seve oynarım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı