Peugeot arabalar sağlam mı?

Speedkiso

Decapat
Daha fazla  
Peugeot rcz 2011 veya 2012 yemiz bulursak alınır mı? Peugeot arabalar sağlam mı? Bu araba için düşünceleriniz nelerdir? Bana başka araba önermeyin yalnız, sadece bu araba için düşünceleriniz nelerdir, öneriyor musunuz, kullananlar memnun mu değil mi, değilse ne gibi sıkıntılardan memnun değil gibi düşüncelerinizi aktarırsanız memnun kalırım.

Bu arabayı temiz alınacak şekilde düşünerek yorumunuzu görmek isterim.

Peugeot rcz 2011 veya 2012 yemiz bulursak alınır mı? Peugeot arabalar sağlam mı? Bu araba için düşünceleriniz nelerdir? Bana başka araba önermeyin yalnız, sadece bu araba için düşünceleriniz nelerdir, öneriyor musunuz, kullananlar memnun mu değil mi, değilse ne gibi sıkıntılardan memnun değil gibi düşüncelerinizi aktarırsanız memnun kalırım.

Bu arabayı temiz alınacak şekilde düşünerek yorumunuzu görmek isterim.

Hızlanması güzel.
Yakıtı fazla.
Güvenlik testlerini izlemedim fakat Mustafa yavuz diye bir YouTuber bu araçla yol ayrımını belirleyen (aklıma gelmedi ne deniyordu ona) şeye çarpmıştı, arabanın ön tarafı kötü olmuş ona rağmen burnu bile kanamamıştı.
RX8 daha mantıklı olur bence.

Görünüş falan da çok hoş ama araba önermeyin demiş 😄

Eğer yorulmamış ve oynanmamış RCZ bulursanız çok güzel bir araçtır. Expertizde her şeyi çıkar zaten psa grubu araçları donanım olarak da oldukça üst seviyede.
Dipnot: RX8'ler wankel motor olduğu için 100bin kmde rektefeye girer ve Türkiye'de birçok RX8'e farklı model arabaların motorları takılarak swap işlemi yapılır o yüzden hiç mantıklı değildir.

Temizi olmak kaydı ile sorunsuz araçlardır. Elektrik aksamı genel olarak narindir. Sürekli kontrol etmek gerek. Vasat olanlarına hiç bulaşma altından çıkamazsın. 306 aracımı servise götürmüştüm servis bile yapmayı beceremeyince o şekilde zararına satmak durumunda kalmıştım. 5-10 lirasına bakma temiz mümkünse tek elden kullanılmışını al.

Eğer yorulmamış ve oynanmamış rcz bulursanız çok güzel bir araçtır. Expertizde her şeyi çıkar zaten psa grubu araçları donanım olarak da oldukça üst seviyede.
Dipnot: RX8'ler wankel motor olduğu için 100bin kmde rektefeye girer ve Türkiye'de birçok RX8'e farklı model arabaların motorları takılarak swap işlemi yapılır o yüzden hiç mantıklı değildir.

O rotary ile uğraşmak... Çok güzel araba ama bu sıkıntılarla kim uğraşmak ister. Hemde Türkiye şartlarında. Para kazanmak zor. İnsanlar çalışmaktan, boş olmadıklarından uğraşamazlar.

RX8 daha mantıklı olur bence

RX8 daha mantıklı olur bence.

Ben normalde vw araba tarafindayim, araba önermeyi istemememin sebebi sadece bu peugeot RCZ arabayı araştırıyorum eğer uygunsa kasasi güzel alırım değilse vw araştırcam ondan tek bu arabada fikrinizi görmek istedim.
Temizi olmak kaydı ile sorunsuz araçlardır. Elektrik aksamı genel olarak narindir. Sürekli kontrol etmek gerek. Vasat olanlarına hiç bulaşma altından çıkamazsın. 306 aracımı servise götürmüştüm servis bile yapmayı beceremeyince o şekilde zararına satmak durumunda kalmıştım. 5-10 lirasına bakma temiz mümkünse tek elden kullanılmışını al.
Peki bi peugeot ortalama motor kaç km kadar gider temiz kullanımda?

Ben normalde vw araba tarafindayim, araba önermeyi istemememin sebebi sadece bu peugeot RCZ arabayı araştırıyorum eğer uygunsa kasasi güzel alırım değilse vw araştırcam ondan tek bu arabada fikrinizi görmek istedim.

Peki bi peugeot ortalama motor kaç km kadar gider temiz kullanımda?
Hocam kaç km gider diye bişey yok. Aracın yağ bakımlarını aksatmaz , suyunu antifrezee'ini eksik etmezsen 500.000 yine gider ama araca bakmazsan 40 binde motoru kucağına alabilirsin. Markayla alakalı değil kullanımla alakalıdır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı