PF 240 alınır mı?

Makaleler
2
Bende bunu almayı düşünüyorum. Rez aldım, arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

Hocam geldi kurdum 1 gündür çalışıyordu bilmiyorum ilk defa sıvı soğutma takıyorum da geceleri uyutmuyor çok rahatsız edici pompa sesi var iade ettim. Şu an stok soğutucu yük altında 65 normalde 50derecede geziyor biraz böyle geçsin bakalım.

Dark Pro mesh di galiba onu kullanıyorum.
Valla hocam herkes 5600 için sıvı soğutma şart değil diyor ama sıvı soğutma şart bence. Msı Mag Forge 100R kullanıyorum. 2 adet 120mm ön tarafta 1 adet 120mm arka tarafta ve 2 adet üst tarafta 140mm fan var. Oyunlar da 70 dereceyi görüyor. Kullandığım kasa mesh olmasa ve fanlarım çok olmasa normal derim fakat hem kasa iyi hem fanlar iyi. Hava akışı da oldukça iyi, böyle olması can sıkıyor.

Vallahi hocam herkes 5600 için sıvı soğutma şart değil diyor ama sıvı soğutma şart bence. MSI MAG Forge 100R kullanıyorum. 2 adet 120mm ön tarafta 1 adet 120mm arka tarafta ve 2 adet üst tarafta 140mm fan var. Oyunlar da 70 dereceyi görüyor. Kullandığım kasa mesh olmasa ve fanlarım çok olmasa normal derim fakat hem kasa iyi hem fanlar iyi. Hava akışı da oldukça iyi, böyle olması can sıkıyor.

Hocam başta bende sen gibi düşünüyordum hatta şöyle söyleyeyim eski soğutucu T6 Ultra kullanıyordum o kadar sesliydi ki geceleri kafa ütülüyordu. Yeni PC dizdim işte sonra foruma sordum herkes fazla fazla dedi bende dinlemedim en azından sessiz olur dedim bir de görüntü amaçlı almıştım ama ne yalan söyleyeyim 1000 1500 bandını sevmedim he elbet ileride alacağım almaktan vazgeçmedim değil. Gider 2500e falan ASUS olanı alırım ya da GIF oynatabilen olanlar vardı galiba NZXT Kraken miydi neydi onlardan alabilirim. Bu önceki yazdıklarım biraz konudan saptı. Demek istediğim sıvı soğutma forumdaki arkadaşlarında dediği gibi şart değil 500TL'lik olan SE 234 XT alsan bile yeter.

Hocam başta bende sen gibi düşünüyordum hatta şöyle söyleyeyim eski soğutucu T6 Ultra kullanıyordum o kadar sesliydi ki geceleri kafa ütülüyordu. Yeni PC dizdim işte sonra foruma sordum herkes fazla fazla dedi bende dinlemedim en azından sessiz olur dedim bir de görüntü amaçlı almıştım ama ne yalan söyleyeyim 1000 1500 bandını sevmedim he elbet ileride alacağım almaktan vazgeçmedim değil. Gider 2500e falan ASUS olanı alırım ya da GIF oynatabilen olanlar vardı galiba NZXT Kraken miydi neydi onlardan alabilirim. Bu önceki yazdıklarım biraz konudan saptı. Demek istediğim sıvı soğutma forumdaki arkadaşlarında dediği gibi şart değil 500TL'lik olan SE 234 XT alsan bile yeter.
İyi güzel hoş da hocam ileri de overclock yapacak olsam boşa çıkacak. Elimde zaten 2 haftalık zaten wraith prism var. Yeterli gelmediği için düşünüyordum bende. Bazı arkadaşlar bu ürüne sessiz diyor bazı arkadaşlar da sesli diyor. Herkesin kendi deneyip görmesi daha iyi oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı