Phanteks Eclipse P400S ön kasa fanları çalışmıyor

Daha iyi ya. Technopat her kasa toplamada bunlar molex keşke SATA olsa diyordu. @Recep Baltaş en güzelinden SATA fanlı kasa.:)

Diyelim üst tarafa 2 fan daha takmak istiyoruz. 3 Fan takmak için yer var. Hangi kabloyu alıp onu çoğaltırız :D

Akasa Beşli PWM Otomatik Fan Kontrollü Fan Çoklayıcı Flexa Kablo (AK-CBFA03-45) - Kablo ve Dönüştürücü - Aksesuar

Bunu hayatta takamam. Molex kablosunu söktüm güç kaynağından.

Ek-cable Y-splitter 3-fan Pwm Fan Çoklayıcı Kablo - n11.com

Bu iş görür mü?

Evet. İşin kötüsü benim de ön fan çalışmıyor.:D

:)

Bu kasa cidden baya sessiz. Gece oldu 0 ses. Paraya kıyıp kasa da almak önemliymiş. Bilsem hemen alırdım.

Şuan sabah ön kapağını çıkartıp Fan kontrolcüsü testi yapacağım. 3 aşaması varmış. Hem Ledleri döşerim.

Güzel. Ben ön kapağı vidalamıyorum bile. Şu ön fanı ayarlamak isterdim ama şimdi başka parçalara bir şey olur, kasayı düşürüm falan diye yapmıyorum. LED şerit alacağım ben de. Kasa gerçekten sessiz, bir de sizin modelinizde yalıtma var.

Güzel. Ben ön kapağı vidalamıyorum bile. Şu ön fanı ayarlamak isterdim ama şimdi başka parçalara bir şey olur, kasayı düşürüm falan diye yapmıyorum. LED şerit alacağım ben de. Kasa gerçekten sessiz, bir de sizin modelinizde yalıtma var.

Kasanın içinden çıkan telli vidalarla sıkıyorsun. 4 tane ile :D Sonra kabloyu üst taraftan geçiriyorsun arkaya. Ön kapağı ben çıkarttım ama tam çözemedim. Elimle alttan çekiyorum çıkıyor. Sonra normal takıyorum. Bu kasaya akasa venom kasa fanları lazım. Plastik vidalı o zaman süper olur. 140 mm olanlardan.

Sanırım benim öne koyacak yerim kalmadı. Gerçi koymayı çok isterdim. Üste iki tane ince Akasa fan iyi olur. Benimikinden LED şerit çıkmadı ya da ben bulamadım. Ekstra almayı düşünüyorum. Mavi ya da turuncu yapacağım sanırım. Şu Gigabyte'ın RGB programını bir kurabilsem...

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı