Phanteks Eclipse P400S ön kasa fanları çalışmıyor

Sarı işaretlediğin bölme portatif sabit disk yuvalarıdır. İstersen yatay hale getirebiliyorsun. Sırf Custom sıvı soğutma düşünenler için o kısmı öyle tasarlamışlar fazla sabit diskin olduğu zaman işine yarar şimdi hiç elleme bile. Fanlar için anakartın fan girişleri ve PSU'nun SATA girişine ihtiyacın var.

Sanırım benim öne koyacak yerim kalmadı. Gerçi koymayı çok isterdim. Üste iki tane ince Akasa fan iyi olur. Benimikinden LED şerit çıkmadı ya da ben bulamadım. Ekstra almayı düşünüyorum. Mavi ya da turuncu yapacağım sanırım. Şu Gigabyte'ın RGB programını bir kurabilsem...

1 Metreler 59, 2 Metreler 79 TL. Ön tarafa 3 tane 120 mm veya 2 tane 140 mm takılıyor. Ama ben 3 tane 120 mm takacağım. Egzoz 1 ve üst tarafa 2 tane toplam 3 140 mm. Bunlar hep para demek :D

Bende Led çıktı ama küçük bir led. Alt tarafta siyah kutu kadar uzunluğu.

Sanırım benim öne koyacak yerim kalmadı. Gerçi koymayı çok isterdim. Üste iki tane ince Akasa fan iyi olur. Benimikinden LED şerit çıkmadı ya da ben bulamadım. Ekstra almayı düşünüyorum. Mavi ya da turuncu yapacağım sanırım. Şu Gigabyte'ın RGB programını bir kurabilsem...

Nazım dostum :) Yeni konu açmak yerine bu konudan devam etmeye karar verdim.

Şimdi benim kasamda arka tarafta fan kontrolcüsü var. Oraya 3 tane fan bağlanabiliyor. Ben de 2 tane bağladım ön tarafa 1 fan daha takacağım ve 3 tane olacak. Buraya kadar normal.

Üst tarafa 2 tane 140 mm fan takacağım. Bunlar 4 pin olacak. İşlemci fanını taktığım yer varsa CPU Fan

Oraya bir kablo almam lazım. İşlemci sıcaklığına göre
İşlemci Fanı ve
140 mm olan 2 fan hızı otomatik kendi arada bir değişsin istiyorum.
Bana ne tür bir kablo önerirsin.

Kablonun uzun olmamalı lazım saklamam lazım.

Bende simetri hastalığı var :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı