Philips Evnia 27M2N5500/00 alınır mı?

• Konuyu başlatan GFYT
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 86
  • Görüntüleme 19.395
@Berker Tomaç selamlar, monitörden gayet memnunum. Alacak arkadaşlara tavsiye ederim, herhangi sıkıntısını görmedim. Son 3-4 haftadır HDR açık kullanıyorum, daha iyi bir görüntü alıyorum. Herhangi ölü piksel, ghosting sorunu ile karşılaşmadım bu süre zarfında.

@Berker Tomaç selamlar, monitörden gayet memnunum. Alacak arkadaşlara tavsiye ederim, herhangi sıkıntısını görmedim. Son 3-4 haftadır HDR açık kullanıyorum, daha iyi bir görüntü alıyorum. Herhangi ölü piksel, ghosting sorunu ile karşılaşmadım bu süre zarfında.

Sorması ayıp, hangi siteden hangi saticidan kaç TL'ye aldınız?

@XxTenc ne için ayıp olsun? İstediğini sorabilirsin. İncehesap üzerinden 7.700 küsure aldım.

Peki şu anda satın almaya değer mi? Monitörden memnun musunuz? Artıları eksileri nelerdir? CS2, Valorant, diğer hikaye oyunları için alınır mı? Şu anki fiyatı 9 bin TL'dir.

@XxTenc benim aldığım dönemde fiyatı ile rakipsizdi. Şu an hangi modeller var bilmiyorum bu fiyatta. Monitöre gelirsek, memnunum herhangi bir problemi olmadı. LoL oynuyorum, 180Hz ile gayet akıcı deneyim sunuyor. Hikaye oyunlarını ise HDR ile oynadığımda memnun kalıyorum. Ben 7.700TL'ye önerebilirim lakin dediğim gibi 9.000TL'ye alternatifleri incelemek gerekir.

@XxTenc benim aldığım dönemde fiyatı ile rakipsizdi. Şu an hangi modeller var bilmiyorum bu fiyatta. Monitöre gelirsek, memnunum herhangi bir problemi olmadı. LoL oynuyorum, 180Hz ile gayet akıcı deneyim sunuyor. Hikaye oyunlarını ise HDR ile oynadığımda memnun kalıyorum. Ben 7.700TL'ye önerebilirim lakin dediğim gibi 9.000TL'ye alternatifleri incelemek gerekir.

Siparişi verdim ağabey, heyecanla bekliyorum umarım beklentilerimi karşılar. Kağıt üstündeki sonuçları gerçektede hissettirir umarım.

Amazonda 9000 TL'ye daha iyi bir seçenek yok gibi bende sipariş geçeceğim 2-3 güne.

@GFYT Hocam monitörün geldi bir sıkıntısı yok çok şükür ama düzgün ayar bulamadım siz hangi ayarlada kullanıyorsunuz?

Son düzenleme:
Amazonda 9000 TL'ye daha iyi bir seçenek yok gibi bende sipariş geçeceğim 2-3 güne.

@GFYT Hocam monitörün geldi bir sıkıntısı yok çok şükür ama düzgün ayar bulamadım siz hangi ayarlada kullanıyorsunuz?
Hayırlı olsun kardeşim tam olarak hangi yerden hangi saticidan aldınız? Kutu içeriği tammiydı? Kaç günde elinize ulaştı?

Hayırlı olsun kardeşim tam olarak hangi yerden hangi saticidan aldınız? Kutu içeriği tammiydı? Kaç günde elinize ulaştı?
Amazondan aldım kendi mağazasından 2 stok eklenmiştin bekledim biraz tek stok kaldığını gördüğüm gibi daldım, ölü piksel vb. durumlarda amazonun iade politikasına diğer şirketlerden daha çok güveniyorum şahsen. Perşembe gününün akşamı söyledim bugün geldi. Kutu içeriğinden ne çıkması gerekiyor bilmiyorum ama kullanım kılavuzları dışında HDMI, DP ve güç kablosu çıktı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı