Philips SPK8614 incelemesi

Demek ki sadece QP de varmış. O da arama sonuçlarında karşıma çıkmadı. Ben açıkçası num pad kullanmayı seviyorum. Ve sırf kırmızı ışık bazılarını sıkabilir. Bilek desteğinin olmaması da ayrı bir eksik. Şahsen SPK8614'ü tercih ederdim WASD tuşları soyulsa dahi. Ancak TKL klavye arayanlar için güzel bir alternatif. Biraz dikkat ettiğimde tuşlarda aynı yazı fontu kullanılmış.

Bende bu klavyeyi almayı düşünüyorum birkaç sorum olacak: bilek koyma desteği deri mi ? Kablosunun Boyu Ne Kadar Ve değişik renk geçişleri nasıl yapılıyor
Bende bu klavyeyi almayı düşünüyorum birkaç sorum olacak: bilek koyma desteği deri mi ? Kablosunun Boyu Ne Kadar Ve değişik renk geçişleri nasıl yapılıyor

• Bilek koyma desteği deri değil. Plastik ama sağlam bir malzeme.
  • Kablosunun boyu yanlış değilsem 80 cm veya 1m olması gerek. Kasamdan masamın sonuna kadar uzunluğu yeterli kalıyor.
  • Renk geçişlerini klavyenin sağ üstündeki tekerleğe basılı tutup oyun moduna geçip yapıyorsunuz. 10-15 tane modu var. Ben açıkçası normal kullanıyorum. Ve unutmadan hatırlatayım; klavye RGB değil, rainbow. Yazılımı da bulunmamakta.
Klavyede tek yaşadığım sorun WASD tuşlarının soyulması ama bu beni rahatsız etmedi ve kullanıma engel olmuyor. Zaten bunu bilerek klavyeyi 1-2 yıl götürsün diye aldım.

Tavsiyem Trust'un GXT 890 modelini almanız.

ben laptop kullanıyorum laptopun önüne koyacam bilek desteği rahatsız etmiyor demi bide bilek desteğiyle beraber kısa kenarı toplam kaç cm ediyor yazabilisen sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…