Philips SPK8614 incelemesi

Bu klavyeyi 6 Ay'a yakın kullanıyorum çok memnun kaldım oyunlarda vs hiç sorun yaşamadım e-sporcu değilseniz tabi tepkime süresi uzun çünkü. Ama diğer kullanım açısından F/P ürünüdür.

Bu klavyeyi 6 Ay'a yakın kullanıyorum çok memnun kaldım oyunlarda vs hiç sorun yaşamadım e-sporcu değilseniz tabi tepkime süresi uzun çünkü. Ama diğer kullanım açısından F/P ürünüdür.
Malzemesi gerçekten kalitesiz hocam. Benim 6 aydan sonra başlamıştı tuş soyulmaları. Hadi soyulmayı geçtim, tuşlar değişir de tuş ikilemesi gerçekten başa bela. Kimseye tavsiye etmiyorum bu kadar alternatifi varken.

Bu klavye Amazon'da double shot keycaps olarak satılıyor. Tuşların asla soyulmaması lazım. Nasıl oldu anlamadım.

Bu klavye Amazon'da double shot keycaps olarak satılıyor. Tuşların asla soyulmaması lazım. Nasıl oldu anlamadım.
Tüm ekipmanlarımı son derece dikkatli kullanan bir insanım. Ben de nasıl soyulduğunu anlamadım inanın. Birkaç ay önce garantiye yollayıp sıfır ürün ile değişim aldım. Sıfır ürünü de 250 TL'ye sattım. Üzerine 750 TL kadar ekleyip HyperX Alloy Origins Core'a geçtim.

Üstat tavsiye etmediğiniz klavye konuda İncelediğiniz Philips spk8614 mü?

Üstat tavsiye etmediğiniz klavye konuda İncelediğiniz Philips SPK8614 mü?
Evet, doğrudur. Yazıda yaşadığım sorunlardan bahsettim. Şahsen 1 yıla yakın kullanan biri olarak size o modeli önermem.

Düzenleme:

Philips Momentum SPK8614 modelinin artık satışı yapılmamaktadır. Onun yerine yeni modeli olan SPK8605 satılmaktadır:

Momentum SPK8605 modelini kullanmadım, sorunu var mı yok mu bilmiyorum. Sadece yazıyı güncellemek istedim. İyi günler dilerim.

Teşekkür ederim. Spk 8605 modelini almıştım, şimdilik bir sorun yok ama mevcut fiyatlara göre de artık kötü diyemiyorum.)
Gittiği yere kadar kullanırım artık.

Merak edenler için bu fason klavye artık Altec Lansing ALG 8614 olarak hayatına devam ediyor. Birebir aynı klavye, model kodu da fark ettiğiniz gibi aynı. Bu rezil klavyelere bu paraları vermeyin. İki-üç multimedya tuşu sizi aldatmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…