Pi Coin "Migrate To Mainnet" aşaması geçilemiyor

YunUsta

Kilopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Ogrenci
Arkadaşlar merhaba elimde yaklaşık 520 Pi var bunların 415 tanesi transfer edilebilir olarak gözüküyor yaklaşık 1 ay öncesinde bu adımların 8 tanesini tamamladım fakat 9. adım bir türlü yeşil olmuyor. Bunu nasıl çözebilirim?

f6ab08b3-02fb-4761-a01a-9b35c375f92f.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
O kyc doğrulamasını yaptım hocam ama bakiyemin yarısından çoğu doğrulanmamış bakiye olarak gözüküyor. Bu parayı transfer etmek için beraber kazım yaptığım kişilerin de kyc doğrulaması yapması gerekiyor sanırım. Yanlış mı anlamışım?
Eki Görüntüle 2428841

Evet hocam doğru anlamışsınız. Diğer kişilere kyc yapmaları konusunda yazabilirsiniz bende kyc yapmayan 1 kişi var sadece oda hesabını kaybetmiş.

22 şubat itibarıyla mainnet 9. aşamam tamamlandı. Mainnet kontrol listesi aşamalarını yapmaya başladığım tarih kilit açılımlarından kontrol ettim 21 Ocak olarak gözüküyor 30 gün boyunca uygulamaya giriş yapıp günlük kazımları yaptım sanırsam 9. aşamanın onaylanması için 30 gün gerekiyor ben öyle anladım.

Şu anda 207 tanesinin kilidi 2 hafta sonra açılıyor 207 tanesininde 6 ay sonra açılıyor eğer bu fiyatlarda satabilirsem güzel bir para elde etmiş olacağım bakalım ne olacak :).

Son düzenleme:
Evet hocam doğru anlamışsınız. Diğer kişilere kyc yapmaları konusunda yazabilirsiniz bende kyc yapmayan 1 kişi var sadece oda hesabını kaybetmiş.

22 şubat itibarıyla mainnet 9. aşamam tamamlandı. Mainnet kontrol listesi aşamalarını yapmaya başladığım tarih kilit açılımlarından kontrol ettim 21 Ocak olarak gözüküyor 30 gün boyunca uygulamaya giriş yapıp günlük kazımları yaptım sanırsam 9. aşamanın onaylanması için 30 gün gerekiyor ben öyle anladım.

Şu anda 207 tanesinin kilidi 2 hafta sonra açılıyor 207 tanesininde 6 ay sonra açılıyor eğer bu fiyatlarda satabilirsem güzel bir para elde etmiş olacağım bakalım ne olacak :).
Beraber kazım yaptığum arkadaşlarımın doğrulama yapmamasından dolayı kilitli duran coinlerim silinecek mi hocam? Evetse en son tarihi ne zaman biliyor musunuz? Kazım yaptığım kişilerden biri sadece kayıt olmuş hiç kazım yapmamış. hesabında 1 coin var. Durduk yere kyc doğrulaması yapmasını istemem saçma olur. Hem güvenmeyedebilir sonuçta kimlik fotoğrafı ve yüzümüzün 5 farklı açıdan fotoğrafı alınıyor. Onun 1 picoini benim kitli durumdaki 300 coinimi mi etkiliyor şimdi 😁

Beraber kazım yaptığum arkadaşlarımın doğrulama yapmamasından dolayı kilitli duran coinlerim silinecek mi hocam? Evetse en son tarihi ne zaman biliyor musunuz? Kazım yaptığım kişilerden biri sadece kayıt olmuş hiç kazım yapmamış. Hesabında 1 coin var. Durduk yere kyc doğrulaması yapmasını istemem saçma olur. Hem güvenmeyedebilir sonuçta kimlik fotoğrafı ve yüzümüzün 5 farklı açıdan fotoğrafı alınıyor. Onun 1 Pico'ini benim kilitli durumdaki 300 coinimi mi etkiliyor şimdi 😁

Evet hocam o şekilde olacak sanırsam o yüzden arkadaşınıza yapması için belli bir pay verebilirsiniz ben o şekilde arkadaşıma söyledim fakat hesabını telefon numarasına bağlamadığı için hiçbir şekilde bulamıyor. 5 gün 7 saat sonrası sanırsam bu doğrulanmamış bakiye hesaptan silinecek o yüzden acele etmeniz gerekiyor bu konuda. Kalan süreyi görmek için ana ekranda Pi bakiyenize tıklayın oradan doğrulanmamış bakiyeye tıklayın geri sayım gözüküyor.

Evet hocam o şekilde olacak sanırsam o yüzden arkadaşınıza yapması için belli bir pay verebilirsiniz ben o şekilde arkadaşıma söyledim fakat hesabını telefon numarasına bağlamadığı için hiçbir şekilde bulamıyor. 5 gün 7 saat sonrası sanırsam bu doğrulanmamış bakiye hesaptan silinecek o yüzden acele etmeniz gerekiyor bu konuda. Kalan süreyi görmek için ana ekranda Pi bakiyenize tıklayın oradan doğrulanmamış bakiyeye tıklayın geri sayım gözüküyor.
9. aşamanın bitmesi çok uzun sürüyor hocam 5 günde bitmez ki. 9. aşamanın bitmesi zorunluluğu var mı? Bir de örneğin 100 doğrulanmamış coinim varsa ve 5 kişiyle kazım yaptıysam her biri doğrulama yaptığında 20şer coin mi elde etmiş oluyorum?

9. aşama için 30 gün şartı var mıydı? Ben de beklemedeyim 2023'ten beri... Başka yapılacak var mıdır? Ototmatik kuyruktasınız diyor aslında beklemekten başka çare yok gibi ama çok çabuk bu aşamayı geçenler de var neye göre oluyorsa artık.

1.24$ şu an geliyor gelmekte olan 🥳
Hocam çouğ kişi coin piyasaya çıktıktan sonra kyc doğrulaması yaptığı için kullanıcıların çoğu henüz kripto hesabına coinleri geçirmedi. 2 hafta içerisinde herkes coinlerine kavuşunca fiyatında yüksek bir çakılma olur büyük ihtimal şimdiden sevinmeyin.

Hocam çouğ kişi coin piyasaya çıktıktan sonra kyc doğrulaması yaptığı için kullanıcıların çoğu henüz kripto hesabına coinleri geçirmedi. 2 hafta içerisinde herkes coinlerine kavuşunca fiyatında yüksek bir çakılma olur büyük ihtimal şimdiden sevinmeyin.
Hocam ben büyük çakılmayı yaşadığını düşünüyorum şimdiden. Ayrıca dogecoin bile hiç bu kadar artmadı.

Hocam ben büyük çakılmayı yaşadığını düşünüyorum şimdiden. Ayrıca dogecoin bile hiç bu kadar artmadı.
Hocam çakılma yaşadı diyemeyiz bence buna. 1.40lardan başladı düştü 1 gün sonra neredeyse eski değerine geri çıktı. Bence daha düşebilir. Zaman gösterecek crvabı bakalım nolacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı