Normal. Genelde uzun süre bekleyip düşüyorlar ama güncelleme yaptıktan sonra da şak diye düşüveriyor.
O zaman normal. Güncellemeden sonra net %1-2 düşüyor. Ben o yüzden nadir güncellerim. iOS 13'ten 15.5'e atlamıştım mesela. Şu an 15.7'de takılıyorum. 16'ya geçmedim. 17 alırsa eğer tekrar düşünürüm diye.2 gün önce iOS 16.5 güncellemesini yaptım, ondan önce iOS 16.4. 1 kullanıyordur, %99'a da iOS 16.4. 1'e güncelledikten 2-3 hafta sonra düşmüştü.
Herkese merhaba, ilk öncelikle cihazımın pil sağlığı %99'a düşmüştü, onun hakkındads bir konu açmıştım, ama %99'a düştükten 1-2 hafta sonra hemen %98'e düştü, bu düşme hızı normal mi?
Nasıl şarj ediyorsun? Cihaz şarj olurken kullanıyor musun?
%20'nin altına düşürmüyorum, şarjdayken sadece bildirim geldiysr ona bakıyorum veya ne kadar şarj olmuş, saat kaç falan onlara bakıyorum, yani genel olarak telefon şarjdayken telefona bakmıyorum.
Doğru şarj yöntemi 20-100 ya da 10-100 dür. 20-80 ya da 20-90 doğru bir yöntem değildir. Bunların dışında günlük kullanımda oyun varsa oyunda batarya sağlığını olumsuz etkiler.
Hocam geçen gün iOS 16.5 sürümüne geçmiştiniz. Belki yazılıma sistem yeni alışıyor veya gerçek pil sağlığını gösteriyor. Bir süre daha gözlemleyin. Düşüş varsa bildirin. Şuan pek bir şey söyleyemeyiz. Dikkatli kullanınHerkese merhaba, ilk öncelikle cihazımın pil sağlığı %99'a düşmüştü, onun hakkındads bir konu açmıştım, ama %99'a düştükten 1-2 hafta sonra hemen %98'e düştü, bu düşme hızı normal mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.